reklama
diablica3010
mama na cały etat
tysia- kciuki trzymam za bambino.....oby @nie przychodziła.....ibyła fasolina
jord- jak ja znam ten strach....jak młoda teraz kichnie albo nie daj Bóg kaszlnie ja juz mam przerażenie w oczach....dla nas ta Zima była taką hard corowa traumą....no ale byledo wiosny....tzn.lata bez zarazków i choróbsk....my mamy teraz kwarantanne....nie odwiedzamy nikogo i ogólnorodzinny zakaz odwiedzania nas jest wystawiony
a jeśli chodzi o katar...klepać klepać klepac...podobno zapobiega oskrzelom...wiesz Rabkowa wiedza
sylwia- no takiego porodu to i sobie życzę...raz dwa i hop....po bólu...sliczny syniu
jord- jak ja znam ten strach....jak młoda teraz kichnie albo nie daj Bóg kaszlnie ja juz mam przerażenie w oczach....dla nas ta Zima była taką hard corowa traumą....no ale byledo wiosny....tzn.lata bez zarazków i choróbsk....my mamy teraz kwarantanne....nie odwiedzamy nikogo i ogólnorodzinny zakaz odwiedzania nas jest wystawiony
a jeśli chodzi o katar...klepać klepać klepac...podobno zapobiega oskrzelom...wiesz Rabkowa wiedza
sylwia- no takiego porodu to i sobie życzę...raz dwa i hop....po bólu...sliczny syniu
Hej, dziewczyny
Sylwia moje gratulacje synek śliczny
Dziewczyny spróbujcie potestowac jeszcze za pare dni, ja robilam dzien po @ i kreska byla niewidoczna, tzn ja ja widzialam jak wytezyłam wzrok pod oknem ale mój juz nic nie widzial i tak bylo pare dni.
Ja sie zamartwiam bo w czw mam usg decydujace raczej o moim losie, bola mnie jajniki troche i podbrzusze nie wiem czy to dobrze, moze cos sie dzieje wkoncu, no i znow mam wzdęcia okropne;/ dalej nie plamie ani nic. jestem dobrej mysli, do konca jest nadzieja
usunelam suwaczek narazie bo jak patrze na niego to sie stresuje
Sylwia moje gratulacje synek śliczny
Dziewczyny spróbujcie potestowac jeszcze za pare dni, ja robilam dzien po @ i kreska byla niewidoczna, tzn ja ja widzialam jak wytezyłam wzrok pod oknem ale mój juz nic nie widzial i tak bylo pare dni.
Ja sie zamartwiam bo w czw mam usg decydujace raczej o moim losie, bola mnie jajniki troche i podbrzusze nie wiem czy to dobrze, moze cos sie dzieje wkoncu, no i znow mam wzdęcia okropne;/ dalej nie plamie ani nic. jestem dobrej mysli, do konca jest nadzieja
usunelam suwaczek narazie bo jak patrze na niego to sie stresuje
Bunny86
mama Patryka i Dominika
O ja Sylwia gratuluje!!!
Piękny synek! Jak córeczka przywitała brata?
Kooope lat mnie nie było ale widzę ze Diabełek i truskaweczka jeszcze są :-)
Kasia Tobie też gratuluje
Piękny synek! Jak córeczka przywitała brata?
Kooope lat mnie nie było ale widzę ze Diabełek i truskaweczka jeszcze są :-)
Kasia Tobie też gratuluje
Ostatnia edycja:
K
kobietka22
Gość
Cześć dziewczyny jestem i ja miałam gości najpierw ciocia potem jej córka dwa tygodnie mi zleciały z nimi jak z bicza strzelił
Sylwia - super ,że poród lekki miałaś , i gratuluję małego Mariuszka
Jord, Diablica, Bunny :*
Tysia - mnie już brzuch boli od rana i nic ,ale u mnie to mało prawdopodobna ciąża no chyba ,że jakiś cud
trzymam kciuki żeby to była ciąża.
Sylwia - super ,że poród lekki miałaś , i gratuluję małego Mariuszka
Jord, Diablica, Bunny :*
Tysia - mnie już brzuch boli od rana i nic ,ale u mnie to mało prawdopodobna ciąża no chyba ,że jakiś cud
trzymam kciuki żeby to była ciąża.
tysia123
Fanka BB :)
Dzieki wszystkim za trzymanie kciuków. Niestety (albo stety) @ dzis przyszła, wiec wlasnie pocieszam sie winkiem Niech się szybko konczy i zaczynamy zabawe od nowa W kolejnym cyklu testuje dopiero w 35 dc najwczesniej. Jakby mi przyszło do glowy robic wczesniej testy prosze mnie porzadnie kopnąć w d...ę. Z góry dziekuję
Dobrej nocki.
Dobrej nocki.
K
kobietka22
Gość
Tysia- kochana tak mi przykro ,że do Ciebie przylazła ta małpa trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
do mnie też przylazła ,ale ja się jeszcze nie staram zacznę chyba latem bo zanim odstawię leki to trochę zejdzie a zanim jeszcze zajdę to też nie wiadomo kiedy to będzie.
do mnie też przylazła ,ale ja się jeszcze nie staram zacznę chyba latem bo zanim odstawię leki to trochę zejdzie a zanim jeszcze zajdę to też nie wiadomo kiedy to będzie.
reklama