reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

kazimiera jak wyjdzie ci dobry ten serniczek to poproszę o przepis i nie martw się ja też zawaliłam dziś dietę...oj!ciężko z tymi prezentami dla naszych dzieciaków moja to co chwilę chce coś innego boję się, że kupimy jej laptopa a ona powie, że kuchnie np. chciała i prezent pójdzie w kąt.
Dobrej nocki kobitki!!

reklama
Gosiula serniczek wyszed bardzo dobry nie chwaląc sie :cool: ja w wakacje schudlam 10 kg więc niezle mi szło ale teraz jak oponke mozna ukryć pod płaszczem więc sobie odpuscilam ;) ale muszę znów sie wziąsc za siebie Dobrej nocy wszystkim

Czesc dziewczyny :-)

Dawno mnie nie bylo.... wyciagam implant na dniach i przechodze na plastry bo implant mi typowo nie sluzy... na plastrach nie mialam takich problemow... i od wakacji 2013 bedziemy sie starac ;) juz sie nie moge doczekac heheh

Hej dziewczyny.
Jak tam u was minęły andrzejki? My z mężem w sobotę byliśmy u znajomych, a wczoraj dochodzilismy do siebie na basenie w Golebiewskim. Naszej córci tak sie spodobalo ze nie chciała wracać:). Dzis robię pierwszy test owu, choć myślę ze staranka dopiero na piątek wypadną ale wolę zrobić testy wcześniej w razie czego.
Pozdrawiam

gosiula laptop jest fajny dla starszych dzieci a i tym się nudzi. wczoraj była u mnie koleżanka z 3,5 letnim synkiem. dostał właśnie takiego laptopa od dziadków- mały wola bawić się w rwanie serwetek ze stołu ;) poza tym znam też dwa inne przykłady gdzie szał był na początku. może dlatego że te laptopiki są (jeśli chodzi o elektronikę) kwadratowe i czarno białe i nie kusza dzieci aż tak :) nie wiem dlaczego, ale mi z dziewczynkami kojarzą się jakieś maty taneczne pod telewizor czy nawet tradycyjny twister :-) a i jaka zabawa dla rodziców :)
ale sie obudziłam z odpowiedzią, na trzy dni przed mikołajem ;))

andrzejki obchodziliśmy dwa razy- w tamtym tygodniu impreza ze znajomymi (fajnie popichcić w kuchni tylko sprzątać później nie ma komu :p ) a ostatni weekend zamknęliśmy się z mężem w domu :) już chyba było nam trzeba tej ciszy i spokoju :tak:

i powiem Wam po raz kolejny, że już nie mogę się doczekać prób najlepiej tych udanych. to jest chyba najlepsze lekarstwo na wszystkie przejścia. tzn te udane próby :) albo chociaż jedna:-)

Witajcie dziewczynki , my chyba też zaczniemy staranka w wakacje 2013 bo zanim odstawię leki to trochę minie ,a organizm musi się jeszcze odtruć więc pewnie to potrwa ,ale już niedługo i tym się pocieszam zaraz Nowy Rok ,a potem to już zleci :)

hej:) jeszcze się kulam :) termin mam na przyszły poniedziałek,ale chciałabym żeby się już zaczęło..Wszystko przygotowane..a dziś spadł u nas pierwszy śnieg!!!!

Kasia no to życzę aby ten tydzień szybko zleciał i poród również był szybki i ekspresowy:)
Co do Andrzejek to my w ten weekend byliśmy w Piątek u jednych znajomych a w sobotę u drugich a Tydzień temu siedzieliśmy w domu i odwiedził nas brat z Bratową i Majeczką:...
A u nas w pracy nowina - koleżanka której dziecko zmarło w 3 tyg życia (miało wadę serduszka, rozszczep podniebienia i jeszcze zapalenia płuc się nabawiło - więc nie było szans) znowu jest w ciaży - oj Trzymam kciuki aby tym razem wszystko było w porzadku...
A ja od stycznia planuje zacząć brać Kwas foliowa no i byle do marca i zaczynamy staranka:) Zleci:) jeszcze tylko 4 miechy:) Boję sie straszne tego wszystkiego i ciąży i porodu i roli Matki - ale jakoś to chyba będzie.... mam nadzieje tylko, że moje nerwy troszkę przystopują bo od kad nie jem leków jestem troszkę bardziej nerwowa, i wybuchowa...
oki życzę miłego wieczorku.

witam!
Dziewczyny wy tak o aNDRZEJKACH A ja w domu je spędziłam znowu chora tydzień temu w sobotę gorączka a w tą sobotę straciłam głos teraz już lepiej troszkę mnie dusi momentami, jeszcze dostałam niby @ bo chyba przez tą chorobę to tak niby mam niby nie.... dlatego narazie staranka zawieszone
postanowiliśmy z małżusiem że jak się wykuruję to będziemy się bobosexować co 2 dni jak w zegarku i jak w ciągu roku nie zajdę w ciążę to idę do gina zbadać o co kaman
Kasia szybkiego porodu życzę i jak urodzisz to mimo wsio pisz tu czasem co tam u Was!
paniusia troszeczkę racji to ty masz ale moja córa bardzo chce się uczyć literek i dlatego zapragnęła tego laptopa bo widziała o koleżanek chciała kuchnie tą dużą ale narazie nie mamy miejsca na takie cudo..
Kobietka znowu czuje w twoim piśmie pozytywne myślenie oby tak dalej...!
aniołek nie ma się czego bać jak się dzidzia rodzi to samo jakos sie tak układa a zresztą masz NAS!!!
Pozdrawiam śnieżno biało!!

reklama
Gosiula, pewnie że będę się odzywać:) co do choroby ja też jestem przeziębiona - już przechodzi powoli katarzycho - zaparz sobie majeranku i przecedz - naprawdę pomaga i katar nie cieknie :)
DZIĘKI wszystkim za żeczenie szybkiego porodu- będę się tego trzymać:)

Do góry