reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Aniołek, a o takich smutnych sprawach nie pisz i nie czytał, bo po co się dołować..ja zawsze po przeczytaniu czegoś takiego miałam kołatania serca..szkoda nerwów swoich i innych ..trzymam kciuki żeby się szybko udało postarać o dzidzię:L)

reklama
gosiula mi maz obiecał bobosexowanie codzienne a tu już trzy dni cisza. Chyba z sił opadł. He he. Ja tam sie cieszę bo owulka tuż tuż wiec niech trzyma armię na godziny szczytu:)

Witam wieczorną porą..... A ja złapałam doła.... Brat stracił pracę a mają malutką 4 miesięczną córeczkę i mieszkanie na kredyt... kuźwa i jak tu żyć w tej Polsce.... U nas finansowo też nie najlepiej non stop jakieś wydatki, auto mi odmawia posłuszeństwa raz odpala a raz nie i chyba nie obejdzie się bez wizyty i mechanika... no kurcze święta prawda w tym , że nieszczęścia chodzą parami, chyba pójdę pomodlić się o lepsze jutro... Bo normalnie Masakra.. nic w tych czasach nie jest pewne.... wieczny strach i obawa jak to będzie.... a tu jeszcze swięta idą i też by się troszkę kasa przydała.... :(:(:(:(
oki nie zanudzam miłego wieczorku,

Gosiu - dzięki za miłe słowa :)
Aniołek - trzymam kciuki żeby było już tylko lepiej
a ja co mam problem bo w przychodni mi powiedzieli ,że nie jestem ubezpieczona , sprawdziłam NFZ , to znaczy zadzwoniłam i oni kazali iść do zusu poszłam i co wszystko oki , to ja już nie wiem w czym rzecz jedyny odchyłek to to ,że w przychodni nie wpisali mojego imienia czyli Marta tylko Maria może tu jest pies pogrzebany bo nie wiem nie wiecie czy z przychodni do NFZ idą danie osobowe pacjentów????

Witam dziewczyny, jestem nowa na forum,
dołączam do Waszego grona bo zaczynam starania o dzidzie tzn zaczynamy z męzem oczywiscie ;) odstawilam dopiero tabletki, mam pcos, mam nadzieje że sie uda prędzej czy później! Pozdrawiam cieplutko bo za oknem śnieżyca :)

cześć carloska! ;-) witamy w naszym gronie staraczek :)

aniołek- nie martw się - podobno jest tak, że po każdej burzy wychodzi słońce. :tak: przeczekajcie a może się wszystko ułoży szybciej niż myślisz . szkoda nerwów ( wiem, wiem łatwo powiedzieć ) :*

a jeszcze mam takie pytanie nie jestem obeznana jeśli chodzi o fora, jak dodać suwaczki aby sie wyświetlały pod postem?

Hej babeczki!

Alez mnie dawno nie bylo... :sorry: Od 10 dni jestesmy chore z moja mala... :-( A poza tym masa spraw u nas ostatnio. No i staranka odkladamy poki co chyba, wiec mama w 2013 juz raczej nie bede.

Ale wszystkim Wam kibicuje, bo jeszcze zostalo kilka miesiecy i wierze, ze Wam sie uda! :tak:

reklama
Witam was niedzielnie:)
U mnie cały czas testy owu ujemne, ale wczoraj miałam śluz owulacyjny wiec mimo wdzystko dzialalismy, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
Zrobiliśmy z mężem wczoraj zakupy świąteczne i już prawie wszystkie prezenty mamy:) jak dobrze ze już ten problem z głowy:)
Pozdrawiam

Do góry