reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Hej Gosheek:) Sąsiadko:) - Przykro z powodu Twojej ciąży, ale mam nadzieję, że za niedługo znowu ujrzysz dwie krechy na teście i tym razem Finał będzie po 40 tygodniach:) Pozdrawiam.

reklama
cześć wszystkim;-) i witam nowe staraczki :)

dawno mnie nie było, ale praca praca i jeszcze raz praca. nawet nie mam kiedy w domu komputera włączyć, żeby dfo Was zajrzeć.
u mnie dużo zmian- a właściwie nie zmian a podjęctych decyzji :) mijają właśnie dwa miesiące od zabiegu. wszystko wróciło do normy. cykl sprzed ciąży. his-pat nic nie wykazały. a więc po rozmowie z mężem i konsultacji z lek - droga wolna :) miałam czekać do nast roku, ale chyba nie wytrzymam, tym bardziej, że z zewnątrz jest wszystko ok.

trzymajcie się ciepło, bo podobno zima nadchodzi :-D:-D

Wiem Gosheek:) - Bielsko to piękne miasto:) w nim się urodziłam i wychowałam:) ale od pół roku mieszkam poza (Jasienica:) Ale w BB jestem codziennie bo tu pracuje i mam rodzinę:) A ty z jakiej dzielnicy dokładnie jestes:)?
Aj jak dobrze, że już jutro piątek, zmęczenie daje się we znaki:) Byłam dzisiaj na zakupach i normalnie zawału można dostać jakie ceny - chciałam coś chrześnicy na mikołaja kupić ale jak zobaczyłam, że sukieneczka w rozmiarze 68 w smyku lub H&M kosztuje 60-70 zł to zdębiałam..... chyba jednak będe musiała wymyślec coś innego.... I jak tu kurcze żyć w tym kraju:) Nam czasem jest ciężko a co będzie jak dojdzie dziecko i dojdą te wszystkie wydatki.... ajc....
Oki nie zanudzam miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Aniołek, powoli zaczną się przeceny, myślę że do Mikołajek coś Ci się uda nabyć..ja staram się kupowac po przecenach takie malutkie ubranka, bo dziecko szybko z nich wyrasta.
Paniusia, oj ja tez bym nie wytrzymała, jak droga wolna to do roboty!:)
Sylwia macie juz imię dla synka?

AniolekBB to prawda Bielsko jest piękne. Ja urodziłam i wychowałam sie w Białymstoku Tu przyjechałam 4 lata temu i przez trzy mieszkalam w Bielsku a od roku jestem Kozianka:) Ale w Bielsku też jestem codziennie (praca).
Do mnie dzis przyszła przesylka z testami owu i ciazowymi no i staranka tuż tuż. prawdopodobnie wypadną na przyszły weekend:). Mąż się cieszy:o

Hej!
Sylwia ładne imię wybraliście!
witam nowe staraczki ...
My dziś miałyśmy gości odwiedziły nas Weruni koleżanki. teraz mała urzęduje z wujkiem podjadają lays niestety:no:!
Mam pytanie czy kupiła któraś z was dziewczynki laptopika dla dzieci chcemy naszej sprawić takiego na mikołaja...proszę o jakąś radę?

reklama
Hej staraczki zazdroszczę tym które juz zaczynaja starania :) i cieszę sie ze juz piątek i niedługo święta : ) Gosiula nie wiem jeśli chodzi o ten laptop tez mam problem co kupić dla swojego 1,5 roczku synka tyle jest wszystkiego ze cieżko sie zdecydować . Sylwia ładne imię wybraliscie dla synka : ) pozdrawiam i miłego weekendu ja dzi pieke sernik z ciasteczkami oreo zobaczy jak w smaku ; ) no i po mojej diecie ; )

Do góry