reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Hej Gosheek:) Sąsiadko:) - Przykro z powodu Twojej ciąży, ale mam nadzieję, że za niedługo znowu ujrzysz dwie krechy na teście i tym razem Finał będzie po 40 tygodniach:) Pozdrawiam.

reklama
cześć wszystkim;-) i witam nowe staraczki :)

dawno mnie nie było, ale praca praca i jeszcze raz praca. nawet nie mam kiedy w domu komputera włączyć, żeby dfo Was zajrzeć.
u mnie dużo zmian- a właściwie nie zmian a podjęctych decyzji :) mijają właśnie dwa miesiące od zabiegu. wszystko wróciło do normy. cykl sprzed ciąży. his-pat nic nie wykazały. a więc po rozmowie z mężem i konsultacji z lek - droga wolna :) miałam czekać do nast roku, ale chyba nie wytrzymam, tym bardziej, że z zewnątrz jest wszystko ok.

trzymajcie się ciepło, bo podobno zima nadchodzi :-D:-D

Wiem Gosheek:) - Bielsko to piękne miasto:) w nim się urodziłam i wychowałam:) ale od pół roku mieszkam poza (Jasienica:) Ale w BB jestem codziennie bo tu pracuje i mam rodzinę:) A ty z jakiej dzielnicy dokładnie jestes:)?
Aj jak dobrze, że już jutro piątek, zmęczenie daje się we znaki:) Byłam dzisiaj na zakupach i normalnie zawału można dostać jakie ceny - chciałam coś chrześnicy na mikołaja kupić ale jak zobaczyłam, że sukieneczka w rozmiarze 68 w smyku lub H&M kosztuje 60-70 zł to zdębiałam..... chyba jednak będe musiała wymyślec coś innego.... I jak tu kurcze żyć w tym kraju:) Nam czasem jest ciężko a co będzie jak dojdzie dziecko i dojdą te wszystkie wydatki.... ajc....
Oki nie zanudzam miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Aniołek, powoli zaczną się przeceny, myślę że do Mikołajek coś Ci się uda nabyć..ja staram się kupowac po przecenach takie malutkie ubranka, bo dziecko szybko z nich wyrasta.
Paniusia, oj ja tez bym nie wytrzymała, jak droga wolna to do roboty!:)
Sylwia macie juz imię dla synka?

AniolekBB to prawda Bielsko jest piękne. Ja urodziłam i wychowałam sie w Białymstoku Tu przyjechałam 4 lata temu i przez trzy mieszkalam w Bielsku a od roku jestem Kozianka:) Ale w Bielsku też jestem codziennie (praca).
Do mnie dzis przyszła przesylka z testami owu i ciazowymi no i staranka tuż tuż. prawdopodobnie wypadną na przyszły weekend:). Mąż się cieszy:o

Hej!
Sylwia ładne imię wybraliście!
witam nowe staraczki ...
My dziś miałyśmy gości odwiedziły nas Weruni koleżanki. teraz mała urzęduje z wujkiem podjadają lays niestety:no:!
Mam pytanie czy kupiła któraś z was dziewczynki laptopika dla dzieci chcemy naszej sprawić takiego na mikołaja...proszę o jakąś radę?

reklama
Hej staraczki zazdroszczę tym które juz zaczynaja starania :) i cieszę sie ze juz piątek i niedługo święta : ) Gosiula nie wiem jeśli chodzi o ten laptop tez mam problem co kupić dla swojego 1,5 roczku synka tyle jest wszystkiego ze cieżko sie zdecydować . Sylwia ładne imię wybraliscie dla synka : ) pozdrawiam i miłego weekendu ja dzi pieke sernik z ciasteczkami oreo zobaczy jak w smaku ; ) no i po mojej diecie ; )

Do góry