reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

cześć dziewczynki :-)

kasia jejku to już ostatnie dni przed Tobą w 2-paku :-D Zleciało naprawdę niewiarygodnie szybko!! Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród :***

sylwia no Ty już pewnie się psychicznie szykujesz na TEN dzień :-) Jak sie czujesz? Dużo przytylaś?

A ja mam wrażenie ze te moje tygodnie lecą jakos za szybko... zdecydowanie za szybko!!

reklama
Dziewczyny to wy sie tak naliczcie tych waszych tygodni ciąży a jak urodzicie to my niezaiążone jeszcze przejmiemy pałeczkę po Was!
Mysiulka śpi troszke ją zbeształam bo nie chciała zasnąć ale się przeprosiłyśmy i jest ok.
Wczoraj przychorowałam gorąćzka ból gardła i osłabienie a dziś juz prawie dobrze także jakaś jednodniówka mnie widać dopadła!

No no chwilę mnie nie było ,a zleciało jak z bicza strzelił w takim tempie to zaraz i ja doczekam się moich staranek, czekam na to niecierpliwie ,ale czas szybko biegnie , pozdrawiam wszystkie dziewczynki buziaki :)

No dziewczyny napewno juz ktoras z was zaciazy czekam na to :)
Ja juz psychicznie sie nastawiam na porod chociaz maly nadal jest ustawiony posladkowo ciekawe czy sie przekreci a jesli tak to kiedy corcia juz dawno byla glowka do dolu.
A co do tycia to mi nawet nie mowcie :( 12 kg z corka tylko 7 a teraz ehhhh ale oby tylko zdrowy byl
w 26 tc wazyl 870 g ciekawe ile teraz

No już niedługo będziemy podziwiać wasze skarby super :) Wy mojego zobaczycie dopiero za jakieś 2 lata bo dopiero gdzieś tak w lecie 2013 się postaramy mam chyba wpisany na liście maj ,ale zanim odstawie leki to trochę potrwa ,no ,ale zleci czas szybciutko na pewno :)

hej :) ja dzisiaj byłam na ostatniej wizycie i dostałam od położnej fajną butelkę z nuka:) to prawda Sylwia ma rację, miesiące szybko miną i już do porodu będzie czas się przygotować :-p ja mam za 12 dni termin i też nie wiem kiedy to zleciało..
na dodatek odkryłam ,że rośnie mi ósemka u góry, więc jak na dobre się wykluje to będę ząbkować z moim dzieckiem :p

Hello dziewczyny mozna dołączyć :rolleyes: niedługo zaczynamy starania o drugiego maluszka i mam dużo obaw ja sie poradzi z obowiązkami i finansowo czas mnie goni bo jestem juz po 30 więc najlepiej by było zacząć juz teraz ale zawsze jest cos. Pozdrawiam wszytskie

hejka!
Kazimiera można można a nawet trzeba im nas więcej tym raźniej!!
A u nas cóż i mnie przeziębienie dopadło...Werusia już prawie zdrowa jeszcze zdarza jej się zakasłać ale widać poprawę.
W następnym tyg jadę odebrać dyplom z mojej podyplomówki byłam w poniedziałek ale było zamknięte masakra jakaś normalnie dosyć że nie mam jak się wyrwać z domu to jeszcze pechowo trafiłam.
jeśli chodzi o staranka to sa ale nie takie nachalne tylko na luzie byle się nie nakręcać....

reklama
Witajcie dziewczyny
Czy można do was dołączyć? Tydzień temu straciłam ciążę. Był to 6 tydzień i macica sie sama oczyscila. Dzis już tylko lekko plamie. Postanowilismy z mężem nie tracić czasu i starać się od razu o kolejną ciążę. Choć nie ukrywam że ja się trochę obawiam bo nie chcę się zawieść po raz drugi w tak krótkim czasie. No ale jak nie bedę próbować to coś mnie może ominąć prawda? Poza tym marzy mi się dzidzius Jeszcze w przyszłym roku. Dzieci miałyby różnicę 3 lat. Zamówiłam już na allegro testy owu i ciazowe. I muszę z kimś to przeżywać bo sama zeswiruje.

Do góry