reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

cześć dziewczyny. Czytam BB już od jakiegoś czasu ale dzisiaj dopiero zdecydowałam się coś napisać. Ja również nie długo będę się starać o dziecko - mam nadzieję, że w połowie listopada dostaniemy zielone światło. Czekam jeszcze na obniżenie tarczycy - nie mam niedoczynności ani żadnych poważnych problemów ale poziom TSH wynosi 3,31 wiec trochę za wysoki do zachodzenia w ciążę.
To będzie moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się bardzo źle.. W 27 tygodniu dowiedziałam się, że synek jest za mały jak na ten tydzień ciąży i kilka dni później byłam już po cc. Moje łożysko przestało pracować (nie wiadomo dlaczego, żadne z badań, które później robiłam nic nie wykazały) - i niestety doszło do dużego niedotlenienia i ogromnego wylewu u mojego Nikusia. Żył tylko miesiąc. Staram się z nadzieją patrzeć w przyszłość i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze tym razem, ale też ogromnie się boję. Ale nie jestem w stanie myśleć o niczym innym.. Mam nadzieję, że uda nam się szybko zafasolkować - poprzednio zajęło nam to pół roku..

reklama
Suana, teraz na pewno będzie dobrze!!!!!!!!
ja dzisiaj mam ostatnie usg- zaczęłam 31 tydz i jestem bardzo ciekawa ile mały waży, myślę,że ok 1700g, bo rozpycha sie juz równo, ciekawe czy trafiłam :)

Witam sie nadal chora...

Suana - bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka! Trzymam mocno kciuki za staranka!

Sylwia - dzieki! ;-)

Kasia - daj znac, jak tam na USG!

Pozdrawiam!

część!
Witam nową staraczkę im nas więcej tym milej- z naszym wsparciem suana napewno się uda i dobrze skończy!!
A ja dziś umyłam w swoim domku 2 okna jedno balkonowe i dachowe i pozamiatałam górę super uczucie nie do opisania to mój domek...
okresu brak choć czuję pobolewnie brzucha jak na okres także czekam aż nadejdzie a może jednak nie;-)!
Mary kuruj się zdrówka!!
kasiaip83 ostatnie usg fajna sprawa niedługo zobaczysz maluszka zazdraszczam!!!

Dzięki za przyjęcie mnie do swojego grona dziewczyny :)

Kasia, Sylwia - trzymam kciuki za Wasze maleństwa!
Gosiula - a może może..? :))
Mery-Beth - zdrowiej szybko

Jutro idę na konsultacje do jeszcze jednej gin, nie chcę polegać na opinii tylko jednej osoby. W sumie mam zaufanie do swojej pani doktor, ale zawsze lepiej z kimś jeszcze sprawdzić. I leczę zęby w ekspresowym tempie, żeby się wyrobić do listopada. Wydaję majątek! Ale są rzeczy ważne i ważniejsze..

Kurcze, mam nadzieję, że ten miesiąc szybko zleci. jak już będziemy mogli się starać, przynajmniej będę miała poczucie, że coś robię ;)

Ostatnia edycja:
Gosiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Suana napewno bedzie dobrze zobaczysz czasami lepiej zmienic lekarza i zobaczyc co inny powie ale mam nadzieje ze szybko dostaniecie zielone swiatlo :)
Moj maluszek lata sobie ale ustawiony posladkowo nie jest az tak wyczuwalny jak by sie chcialo ;p ale jeszcze troszke podrosnie i napewno bedzie dawal mi popalic .

reklama
Do góry