reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Witam
Jestem tak padnieta wieczorem, ze nie mam siły już na cokolwiek. Mam nadzieję, ze niedługo jednak test pokarze 2 kreski i bede mogła poklikac sobie do woli. Moje testowanko 30,09 i 3.10. Trzymajcie kciuki.
Buziaki dla was i pamiętajcie o mnie mimo takich wpadkowych wizyt

reklama
jord mala wie ze w brzuszku jest dzidzius ale jakos do niej to nie dociera za bardzo bo sie rzuca na mnie ;p
mary to zdrowka szybko zdrowiej :)
wisienka to trzymam kciuki za testowanie :)

Cześć laseczki ,ja dziś trochę doła załapałam ,ale już mi lepiej tęsknie za tatą chyba pojadę do niego na parę dni posiedzieć pomóc mu w ogródku.

hej!
Korzystam z chwili z kompem i piszę co tam u mnie dziś.
Czekam na @ pobolewa mnie raz na jakiś czas brzuszysko pewnie zbliża się wielkimi krokami.....
Mąż w pracy ostatnia nocka jutro dzikie szaleństwo!! Weńcik poszla spać dziś kolo 22 bo zaliczyła godzinną kimkę w dzień.
Kobietka ja też dziś rozchwiana wczoraj mężuś mi powiedział, o dwóch ciążach od kumpli w pracy i troszku się podłamałam bo kurcze jakoś tak chcąc nie chcąc mam wrażenie że całyczas widzę slyszę o ciąży tylko nie swojej.
Jordzik kochana niunia zazdroszczę!!!

reklama
jord widzisz kaze dziecko jest inne ale najwazniejsze ze wie ze w brzuszku jest dzidzius jak ma dobry humor to glaszcze ;p

gosiu czekamy zeby jednak nie przyszla @ a ty sie tak nie zalamuj wiem ze to nie takie proste .

Do góry