reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

hejka!
Kobietka przybij piątaka u mnie też pracowity dzień jeszcze tylko jedno balkonowe okno i góra gotowa!U mnie tez pogoda rewelacyjna!!
Nadal bezokresowo jutro robię teściora tak dla formalności bo jakoś tak nie mam nadziei na ciążę - wiecie jak się o Werunie staraliśmy to chętnie testowałam ta nutka niepewności to było coś a teraz to się poprostu boję tak wewnętrznie - ale mnie brzuchol boli jak bym miała dostać @ zaraz niech nadejdzie jak ma być!!!
Witam nową starającą czekoladkę.

reklama
Kurcze, dziewczyny - zainspirowałyście mnie, może i ja się wezmę za okna jutro?? Przydało by i się zdecydowanie :)

Gosiula, trzymam kciuki!! Ja miałam tak, że byłam absolutnie przekonana że dostanę @ (objawy dokładnie te same), aż w końcu siostra mi nagadała żebym zrobiła test - i okazało się, że się udało!

A teraz mierzę temp, obserwuję śluz, zamierzam kupić testy owu i mam nadzieję, że z takim zaopatrzeniem uda się jak najszybciej. Byle tylko moje poprzednie doświadczenia nie spowodowały jakieś głupiej blokady bo wiecie jak to jest - im bardziej się chce, tym trudniej..

Witam nowe staraczki.
Gosiu ja tez czulam sie jak na @ ze miala przyjsc a wcale sie nie pojawila i to byl szok.
A co do okien ja nie myje jestem przezorna i wole teraz uwazac :)

Jak myślicie dziewczyny jeżeli bym zaszła w ciąże w kwietniu to dzidzi było by na styczeń ale nigdy nie wiadomo czy czasem sie nie pojawi w grudniu to czy czasem nie lepiej zacząć dopiero od maja by świeta i nowy rok był spokojny co o tym sądzicie ??

Hej hej!

U mnie nocka-masakra, wiec dzis jestem ZOMBIE... Ale 3 kawki wciagnelam i do roboty! :tak: Chata wysprzatana i lsni, w salonie poprzestawiane, teraz robie projekt 3D naszej kuchni, ktora - jupppiiiiii - wreszcie bedziemy remontowac! Uwielbiam takie rzeczy! :tak::happy:

Kobietka - albo sie mijalysmy, albo Cie chwile nie bylo na forum! Witaj! ;-) Jak sie masz?

Czekoladka - witaj i powodzenia! Co do daty, to juz musisz sama zadecydowac. Jest wiele dziewczyn, ktorym wszystko jedno kiedy dzidzia przyjdzie, oby sie tylko udalo zajsc i donosic zdrowe malenstwo. Tak wiec decyzja nalezy do Ciebie, czy skupiac sie na dacie porodu, czy tez po prostu dzialac. ;-)

Gosiula - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

U mnie cykle pokickane na potege... W poniedzialek mam wizyte u lekarza... :zawstydzona/y:

mary-beth - masz rację i w pełni cie rozumiem że musze zadecydować bo to moja decyzja ale tak dla pewności chcialam tylko podpytać czy mi coś w tym kierunku doradzicie...... ale moja decyzja z partnerem jest taka że jeżeli tylko wyniki wyjdą dobre to od kwietnia się staramy a dalej zobaczymy co bedzie.

dziewczynki dzięki za wsparcie i cień nadziei ale nawet temperaturki nie mam naprawdę czuję się okresowo może nie typowo ale wsio możliwe bylem tylko dostała @ to już będzie oki jak tylko zrobię teścik to dam znać co i jak!!!Ale dzięki za wiarę we mnie jesteście naprawdę the best!

Dzien dobry!

Gosia - jak tam? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Czekoladka - trzymam kciuki za badania i rozpoczecie staranek!

Sylwia - jak brzuszek?

U nas wreszcie slonko wyszlo, wiec po drzemce mojej malej idziemy na spacerek!
Milego weekendu!

reklama
Sto lat mnie tutaj nie było.... :zawstydzona/y:

Chcialam przekazać, ze kilka dni temu zobaczyłam na teście dwie piękne kreseczki i jestem najszczęśliwszą przyszłą i obecną mamusią na swiecie :-):-):-)

Pozdrawiam Was wszystkie :* I postama się częsciej zaglądac :-)

Do góry