reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Dzien doberek!

Zapomnialam Wam wczoraj napisac, ze testy przyszly jak na zawolanie i od razu jeden zrobilam, ale tak jak sie spodziewalam negatywny. Za to nie mam juz plamien! :-):happy2:

Maryla
- no u mnie jakas tragedia... Ciekawe, kiedy teraz @ dostane! :angry:

Milego dnia, kochane!

Zonqa,Mary i cała reszto dziewczynek
wynik tsh 3,2 za wysoki tzn w normie ,ale mógłby być niższy , lekarz endokrynolog kazał brać jeszcze dodatkowo pół tabletki , a drugi lekarz tzn pani dr psychiatra od tych moich drugich leków psychotropowych powiedziała ,że na razie mam brać 1 i pół ,a jakbym nie dostała @ to mam wtedy iść do ginekologa żeby potwierdził czy jest ciąża i wtedy zmienimy leki także no co mogłam to zrobiłam...biorę leki i czekam na @ powinna być jutro ,a jak nie będzie do poniedziałku to zrobię test.Przepraszam ,że tak długo trzymałam Was w niepewności.

zonka mój M nie musiał się badać, gin nie zalecił. jedno dziecko już mamy-stwierdził że nie ma potrzeby.

Dziekuje girls!

kobietka no tsh masz zbyt wysokie to fakt.... do zajscia w ciąże najlepiej mieć poniżej 2.
Daj znać co i jak z @ i czy wogóle sie pojawiła..... :]

Ja @ spodziewam się w niedzielę...

kobietka ja się nie znam, ale po miesiącu brania eutyroxu 25 miałam tsh 1,8 i endokrynolog stwierdził, że do zajścia w ciążę jest za wysokie. zmienił mi lek na eutyrox 50. to 3,2 faktycznie wysokie.
ja na razie nie robiłam tsh, a powinnam. skierowanie mam. zrobię po urlopie, bo dziś w nocy wyjeżdżamy, więc do sklikania za ponad tydzień!

Kinga a ja na twoim miejscu bym go przebadała mimo że macie Filipa. To ze on się pojawił nie oznacza że przez ten czas wasze zdrowie jest takie samo cały czas twoje i męża. Stresy, jakąś infekcja, zapalenie i mogą być słabe żołnierzyki. Jak to mówią nic nie jest dane na całe życie:tak:

Gawit miłego urlopowania

Kobietka mam nadzieję, że się ułoży. Ważne że jesteś pod kontrolą lekarzy a co będzie to czas pokaże. Trzymam kciuki za dobry obrót sprawy i daj znac jak test

Pozdrawiam Was ciepło

Ostatnia edycja:
Kochane u nas troche komplikacji, znów Mila zagorączkowała i mam nadzieje, ze to z powodu zapalenia jmy ustnej po antybiotykach. Oczywiście bylismy u lekarza. Dostaliśmy leki. Dziś pierwsza noc tylko ze stanem pogorączkowym. Mam nadzieję, ze to już koniec tych chorób. W poniedziałek musze wracac do pracy. Juz płącze. Przyjedzie teściowa i jeśli bedzie trzeba Paweł pójdzie na L4. Znów nam sie finanse wyczerpują a ja zarabiam jak pracuje więc nie ma wyjścia choć serce boli. Chciałabym nadrobić co u was i mam nadzieje, ze w końcu i u nas zapanuje spokój a ja sobie po formułkuję.
Buziaki

Też mnie martwiło to tsh dlatego dziś zrobiłam test , nie jestem w ciąży miałam cichą nadzieję na fasolkę ,ale ten wynik spędzał mi sen z powiek bo do zajścia w ciążę najlepszy wynik to 1,5-2,0 nie więcej i bałam się bardzo , dziś imprezka u siostry z okazji jej powrotu z niemiec to sobie wypiję piwko i się zrelaksuję.
Dzięki za Wasze wsparcie dziwi mnie tylko ,że to tsh mimo leków rośnie bo ostatnio miałam 2,71 ,a teraz już 3,2 muszę chyba zmienić lekarza...
Wisieńka - zdrówka dla małej trzymam kciuki aby wszystko już było ok u Was &&&&&&

reklama
Kobietka to w takim razie szybkiego zbicia tsh i równie szybko fasolki ;-)

udanego weekendu wszystkim my dziś i jurto rodzinnie bardzo planujemy aco trza sie mężem i dzieciem nacieszyć

Do góry