reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Dzien doberek!
Zapomnialam Wam wczoraj napisac, ze testy przyszly jak na zawolanie i od razu jeden zrobilam, ale tak jak sie spodziewalam negatywny. Za to nie mam juz plamien! :-)
Maryla - no u mnie jakas tragedia... Ciekawe, kiedy teraz @ dostane!
Milego dnia, kochane!
Zapomnialam Wam wczoraj napisac, ze testy przyszly jak na zawolanie i od razu jeden zrobilam, ale tak jak sie spodziewalam negatywny. Za to nie mam juz plamien! :-)
Maryla - no u mnie jakas tragedia... Ciekawe, kiedy teraz @ dostane!
Milego dnia, kochane!
K
kobietka22
Gość
Zonqa,Mary i cała reszto dziewczynek
wynik tsh 3,2 za wysoki tzn w normie ,ale mógłby być niższy , lekarz endokrynolog kazał brać jeszcze dodatkowo pół tabletki , a drugi lekarz tzn pani dr psychiatra od tych moich drugich leków psychotropowych powiedziała ,że na razie mam brać 1 i pół ,a jakbym nie dostała @ to mam wtedy iść do ginekologa żeby potwierdził czy jest ciąża i wtedy zmienimy leki także no co mogłam to zrobiłam...biorę leki i czekam na @ powinna być jutro ,a jak nie będzie do poniedziałku to zrobię test.Przepraszam ,że tak długo trzymałam Was w niepewności.
wynik tsh 3,2 za wysoki tzn w normie ,ale mógłby być niższy , lekarz endokrynolog kazał brać jeszcze dodatkowo pół tabletki , a drugi lekarz tzn pani dr psychiatra od tych moich drugich leków psychotropowych powiedziała ,że na razie mam brać 1 i pół ,a jakbym nie dostała @ to mam wtedy iść do ginekologa żeby potwierdził czy jest ciąża i wtedy zmienimy leki także no co mogłam to zrobiłam...biorę leki i czekam na @ powinna być jutro ,a jak nie będzie do poniedziałku to zrobię test.Przepraszam ,że tak długo trzymałam Was w niepewności.
K
Kinga85
Gość
zonka mój M nie musiał się badać, gin nie zalecił. jedno dziecko już mamy-stwierdził że nie ma potrzeby.
Dziekuje girls!
kobietka no tsh masz zbyt wysokie to fakt.... do zajscia w ciąże najlepiej mieć poniżej 2.
Daj znać co i jak z @ i czy wogóle sie pojawiła..... :]
Ja @ spodziewam się w niedzielę...
Dziekuje girls!
kobietka no tsh masz zbyt wysokie to fakt.... do zajscia w ciąże najlepiej mieć poniżej 2.
Daj znać co i jak z @ i czy wogóle sie pojawiła..... :]
Ja @ spodziewam się w niedzielę...
kobietka ja się nie znam, ale po miesiącu brania eutyroxu 25 miałam tsh 1,8 i endokrynolog stwierdził, że do zajścia w ciążę jest za wysokie. zmienił mi lek na eutyrox 50. to 3,2 faktycznie wysokie.
ja na razie nie robiłam tsh, a powinnam. skierowanie mam. zrobię po urlopie, bo dziś w nocy wyjeżdżamy, więc do sklikania za ponad tydzień!
ja na razie nie robiłam tsh, a powinnam. skierowanie mam. zrobię po urlopie, bo dziś w nocy wyjeżdżamy, więc do sklikania za ponad tydzień!
zonqa
Szał, dziki szał...
Kinga a ja na twoim miejscu bym go przebadała mimo że macie Filipa. To ze on się pojawił nie oznacza że przez ten czas wasze zdrowie jest takie samo cały czas twoje i męża. Stresy, jakąś infekcja, zapalenie i mogą być słabe żołnierzyki. Jak to mówią nic nie jest dane na całe życie
Gawit miłego urlopowania
Kobietka mam nadzieję, że się ułoży. Ważne że jesteś pod kontrolą lekarzy a co będzie to czas pokaże. Trzymam kciuki za dobry obrót sprawy i daj znac jak test
Pozdrawiam Was ciepło
Gawit miłego urlopowania
Kobietka mam nadzieję, że się ułoży. Ważne że jesteś pod kontrolą lekarzy a co będzie to czas pokaże. Trzymam kciuki za dobry obrót sprawy i daj znac jak test
Pozdrawiam Was ciepło
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Fanka BB :)
Kochane u nas troche komplikacji, znów Mila zagorączkowała i mam nadzieje, ze to z powodu zapalenia jmy ustnej po antybiotykach. Oczywiście bylismy u lekarza. Dostaliśmy leki. Dziś pierwsza noc tylko ze stanem pogorączkowym. Mam nadzieję, ze to już koniec tych chorób. W poniedziałek musze wracac do pracy. Juz płącze. Przyjedzie teściowa i jeśli bedzie trzeba Paweł pójdzie na L4. Znów nam sie finanse wyczerpują a ja zarabiam jak pracuje więc nie ma wyjścia choć serce boli. Chciałabym nadrobić co u was i mam nadzieje, ze w końcu i u nas zapanuje spokój a ja sobie po formułkuję.
Buziaki
Buziaki
K
kobietka22
Gość
Też mnie martwiło to tsh dlatego dziś zrobiłam test , nie jestem w ciąży miałam cichą nadzieję na fasolkę ,ale ten wynik spędzał mi sen z powiek bo do zajścia w ciążę najlepszy wynik to 1,5-2,0 nie więcej i bałam się bardzo , dziś imprezka u siostry z okazji jej powrotu z niemiec to sobie wypiję piwko i się zrelaksuję.
Dzięki za Wasze wsparcie dziwi mnie tylko ,że to tsh mimo leków rośnie bo ostatnio miałam 2,71 ,a teraz już 3,2 muszę chyba zmienić lekarza...
Wisieńka - zdrówka dla małej trzymam kciuki aby wszystko już było ok u Was &&&&&&
Dzięki za Wasze wsparcie dziwi mnie tylko ,że to tsh mimo leków rośnie bo ostatnio miałam 2,71 ,a teraz już 3,2 muszę chyba zmienić lekarza...
Wisieńka - zdrówka dla małej trzymam kciuki aby wszystko już było ok u Was &&&&&&
reklama