reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Hello!

Sylwia - sliczne zdjecie!

U nas dzis ped i bieganina! A do tego ja jakas w leb kopnieta - zle sie czuje. No i cykl mi sie pochrzanil, @ skonczyla mi sie w niedziele niby, a do dzis strasznie plamie!!! :baffled::confused: Nie wiem, o co chodzi... :baffled:
Mia jakby juz lepiej, nocki lepsze, dzis tylko 2 razy pobudka, ale bez ryku. :tak: Od niedzieli na tydzien jestem z nia sama, bo M. smiga w delegacje do Amsterdamu... :dry:

Milego popoludnia!

reklama
Sylwia- piękna fasolka Ci rośnie :):);)
Witam wszystkie kobitki i pozdrawiam serdecznie :tak:
ja idę na badanie tsh i do endokrynologa , bo przydarzyła nam się wpadka i obawiam się ,że mogę być w ciąży ,ale to się okaże w sobotę bo w sobotę mam dostać @ i jak nie dostanę to zatestuję ze względu na moją tarczyce lepiej byłoby gdybym jeszcze w ciąży nie była ,ale jak będę to będę walczyć aby wszystko było w porządku trzymajcie kciuki.
A tak poza tym nie wiem czy pisałam popracowałam sobie i mi podziękowali może i lepiej bo atmosfera nie fajna była i ogólnie szukam dalej pracy , buziaki dla wszystkich.

Mary - dziękuję Ci bardzo :)
tak w ogóle gotuję po raz pierwszy zupkę z botwinki i ciekawa jestem jak mi wyjdzie , mój M uwielbia ,a do tej pory gotowała moja mama dziś mnie uczy jak doprawić aby było pycha.

Hej,
tak weszłam z głupia franc a tu same znajome twarze ;)

Marylka - z tobą to już wieki nie pisałam ;) ... dopiero co pamiętam że zaszłaś w ciąże a tu już jest Bartuś...staracie się już o kolejne czy puki co przymiarki?

kobietka - trzymam kciuki za pozytywny teścik!

wszystkie dziewczyny ciepło pozdrawiam ;-)

[h=6]hej dziewczyny wpadam tylko na chwilke z wieściami od wisienki:

Wychodzą dziś do domku!!!!!!! Mała jeszcze przez 2 tygodnie będzie dostawała antybiotyk, ale najgorsze już mają za sobą. Co prawda z posiewu krwi cos tam na krewce urosło, ale po tych antybiotykach na dzis dzien krewka jest zdrowa. Tylko Milcia bardzo pokłuta, na rączkach i nózkach już nie ma gdzie kłuć i przez 2 dni kłuli bidulkę w stópki i spadek wagi spory,ale lekarze mówią ze przy tej chorobie i po tym antybolu to zupełnie normalne i że jak tylko przestanie brac lekarstwo apetyt wróci. Najważniejsze ze Malutka już zdrowa!!!!
[/h]
pozdrowienia:-)

kobietka czekam razem z tobą do soboty...... niech się ułoży po twojej myśli! BUZIAK

lorelain witaj! :) powodzenia w tym cyklu!

Mary dacie rade w dewie ;-)

Kobietka żeby sie ułożyło po Twojej myśli

Lorelain hejjjjj faktycznie kupeeeeeeee lattttttt no Bartuś ma już rok i 20 dni - szok jak to zleciało i tak już staramy sie o drugie bo nie wiadomo ile nam zejdzie ;-) no i powodzenia Tobie również zaglądaj częściej ;-)

maqnio dzieki za info - super że już lepiej no i nie ma to jak w domku

zonqa co tam u ciebie słychować

kinga ;-)

a u nas K kuzyn od wczoraj więc trza mu troche atrakcji zafundować bo ostatnio byl 10 lat temu i nie wiadomo kiedy sie znów zjawi - mieszka za oceanem z tąd ta częstotliwość odwiedzin ;-)

reklama
marylka 000203FC.gif

Do góry