reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

cześć Wszystkim!

dawno mnie tu nie było. ogólnie mało co przesiaduję przed kompem. Jakoś tak po prostu brak czasu. Jak K nie ma w domu to niestety na przyjemności już nie wystarcza czasu i niekiedy siły :crazy: ale mam nadzieję, że z czasem się to poprawi.
Kinga i jak tam u Was? nie czytałam wczesniejszych wpisów a pisałaś coś o teście? I jak tam młody? i psinka?
Marylka :szok::szok::-) no gratulacje :-) ściskam mocno i życzę aby wszystko było OK. hihihi ja pamiętam Twoją 1 ciążę :-) moja niedługo po Twojej się zaczęła ;-)
Wisienka cudnie Was "widzieć" zdrówka życzę w ilościach ogromnych jak morze!
Mery heloo, jak dałyście radę z małą bez taty?

pozdrawiam Wszystkie kobitki

u nas dobrze, młoda szaleje, zapierdzielać dziś do kontaktów zaczęła i przedłużaczy - momentami jak perszing hehehe. 5 ząbków już mamy :-)

reklama
dzięki dziewczyny ;-)K sie cieszy i ma nadzieje na córcie mama już poinformowała wszystkich w pracy-szalona i ma nadzieje nadal na bliźniaki a Bartuś pogłaskał wczoraj mamie brzuszek na prośbe ;-)
brzuch troche pobolewa ale nie ma tragedii jednak ide już w sobote do gina bo miałam tez lekkie plamienie dzis w nocy to najwyżej da coś na podtrzymanie nie chciała bym straćić mojej kruszynki kochanej aa i taka mała a tak sie domaga regularnego jedzenia;-)

młodam no było tak jak mówisz ;-)

a zonqa z tego co wyliczyłam to termin mam na 8 marca - piekny by był prezent ;-)

Kinga i jak tam u Was? nie czytałam wczesniejszych wpisów a pisałaś coś o teście? I jak tam młody? i psinka?
ja nie testowałam.... czekałam na @. Teraz czekam na zabieg Hsg... 3maj kciuki za mnie
Pies dobrze! bydle się zrobiło z niego :)))) Filip tez ok, trenuje piłkę nożną:)
Buziak!

mary 8 marca:) ładna data! no ja czekam na maj....... :-)

hej laski

maryla- gratulacje i spokojnych i zdrowych 9 miesiaców....masz jakies mdłości? jakieś inne objawy oprócz spania i bólu piersi?

a powiedzcie mi kobity jak ja przed ciązą własnie tak odczuwałam przychodzacy okres przez bolące piersi a po porodzie od kąd mam okres nie czuje nic tylko 1 dnia okresu zaje....iście boli to może to być spowodowane mlekiem w piersiach?
co dla mnie też nienaturalne jest bo skonczyłam karmić w styczniu.:szok:

kobietka- nie bój żaby ja ci dotrzymam towarzystwa o ile poczekasz do 29 hahahaha

Wisieńka- jak nie urok to.....oby to była końcówka waszych "przygód" morze zdrowia dla Mili

sylwiad- nie wiem nie pamiętam czy i tobie gratulowałam więc nie zaszkodzi......GRATULACJE..:-):-):-).

Hejka!

U mnie noc do d***, spac nie moglam i dzis zgon! Mia strasznie marudna na dodatek, choc noc nie z jej powodu do bani... :crazy::baffled:

Mlodam - no jakos dajemy rade, ale tak jak sie spodziewalam, juz jedna "katastrofa" sie wydarzyla - zawsze jakies hece sie dzieja, jak zostaje bez M.! :angry::angry: Juz ogarniete, ale mimo wszystko samopoczucie mam do bani...

Zonqa - czy moge Cie prosic o zmiane na liscie odnosnie daty rozpoczecia moich staranek - na lipiec 2012? A, w zasadzie to i czerwiec 2012 moze byc, bo chyba mi owulka jeszcze w czerwcu powinna wypasc i juz podzialamy jak moj M. wroci z konferencji. ;-) Dziekuje z gory! :-)

Milego dnia!

Diablica - u mnie to musi być szybka reakcja , test jak coś to ginek i do psychiatry na zmianę leków więc czekać nie mogę , chociaż na ginka to by było za wcześnie to może i poczekam rozważę tę ewentualność ;-)
Mary , Kinga ,Zonqa, Maryla,Paulinka - witajcie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam przedpołudniowo ;-)

Mary czytałam gdzieś tam, coś z pralką się działo? nie martw się, u nas to samo, jak K pojedzie to zawsze coś sie dzieje. a on się wscieka, że zawsze coś jak go nie ma... raz nam prąd pierdut zrobił i go nie było na jednej lini, kombinowałam jak tu lodówkę podłączyć przedłużaczamu by się nie popsuło jadło ;-)

Kinga powiadasz piłkarz reprezentacji nam rośnie, super, trza nam młodych i zdolnych :-) niech młody trenuje i daje z siebie wszystko ;-) a za Ciebie trzymam kciuki jak najbardziej.

a my byłyśmy u lekarza, bo coś Olcia kaszelek czasem miewa, więc poza czerwonym gardłem wsio OK. waga 10,7kg ;-) no i mamy 6 ząbka :-)

Marylka mam nadzieję, że tym razem to nic nie znaczy jeśli o mnie idzie hihihihi, zarazić mnie zarażaj, ale za dooooobrych kilka miesięcy ;-) bom jeszcze nie gotowa. ciekawa jestem jak teraz wyglądacie :-)

Kinga powiadasz piłkarz reprezentacji nam rośnie, super, trza nam młodych i zdolnych
biggrin.gif
niech młody trenuje i daje z siebie wszystko
wink2.gif
a za Ciebie trzymam kciuki jak najbardziej.

a my byłyśmy u lekarza, bo coś Olcia kaszelek czasem miewa, więc poza czerwonym gardłem wsio OK. waga 10,7kg
wink2.gif
no i mamy 6 ząbka
biggrin.gif
zdróweczka dla Oleńki! ładnie wam rośnie no i ząbeczki perełeczki cudnie coraz wiecej bedzie... :)

kobietka witaj! jak samopoczucie?

reklama
Do góry