reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

cześć Wszystkim!

dawno mnie tu nie było. ogólnie mało co przesiaduję przed kompem. Jakoś tak po prostu brak czasu. Jak K nie ma w domu to niestety na przyjemności już nie wystarcza czasu i niekiedy siły :crazy: ale mam nadzieję, że z czasem się to poprawi.
Kinga i jak tam u Was? nie czytałam wczesniejszych wpisów a pisałaś coś o teście? I jak tam młody? i psinka?
Marylka :szok::szok::-) no gratulacje :-) ściskam mocno i życzę aby wszystko było OK. hihihi ja pamiętam Twoją 1 ciążę :-) moja niedługo po Twojej się zaczęła ;-)
Wisienka cudnie Was "widzieć" zdrówka życzę w ilościach ogromnych jak morze!
Mery heloo, jak dałyście radę z małą bez taty?

pozdrawiam Wszystkie kobitki

u nas dobrze, młoda szaleje, zapierdzielać dziś do kontaktów zaczęła i przedłużaczy - momentami jak perszing hehehe. 5 ząbków już mamy :-)

reklama
dzięki dziewczyny ;-)K sie cieszy i ma nadzieje na córcie mama już poinformowała wszystkich w pracy-szalona i ma nadzieje nadal na bliźniaki a Bartuś pogłaskał wczoraj mamie brzuszek na prośbe ;-)
brzuch troche pobolewa ale nie ma tragedii jednak ide już w sobote do gina bo miałam tez lekkie plamienie dzis w nocy to najwyżej da coś na podtrzymanie nie chciała bym straćić mojej kruszynki kochanej aa i taka mała a tak sie domaga regularnego jedzenia;-)

młodam no było tak jak mówisz ;-)

a zonqa z tego co wyliczyłam to termin mam na 8 marca - piekny by był prezent ;-)

Kinga i jak tam u Was? nie czytałam wczesniejszych wpisów a pisałaś coś o teście? I jak tam młody? i psinka?
ja nie testowałam.... czekałam na @. Teraz czekam na zabieg Hsg... 3maj kciuki za mnie
Pies dobrze! bydle się zrobiło z niego :)))) Filip tez ok, trenuje piłkę nożną:)
Buziak!

mary 8 marca:) ładna data! no ja czekam na maj....... :-)

hej laski

maryla- gratulacje i spokojnych i zdrowych 9 miesiaców....masz jakies mdłości? jakieś inne objawy oprócz spania i bólu piersi?

a powiedzcie mi kobity jak ja przed ciązą własnie tak odczuwałam przychodzacy okres przez bolące piersi a po porodzie od kąd mam okres nie czuje nic tylko 1 dnia okresu zaje....iście boli to może to być spowodowane mlekiem w piersiach?
co dla mnie też nienaturalne jest bo skonczyłam karmić w styczniu.:szok:

kobietka- nie bój żaby ja ci dotrzymam towarzystwa o ile poczekasz do 29 hahahaha

Wisieńka- jak nie urok to.....oby to była końcówka waszych "przygód" morze zdrowia dla Mili

sylwiad- nie wiem nie pamiętam czy i tobie gratulowałam więc nie zaszkodzi......GRATULACJE..:-):-):-).

Hejka!

U mnie noc do d***, spac nie moglam i dzis zgon! Mia strasznie marudna na dodatek, choc noc nie z jej powodu do bani... :crazy::baffled:

Mlodam - no jakos dajemy rade, ale tak jak sie spodziewalam, juz jedna "katastrofa" sie wydarzyla - zawsze jakies hece sie dzieja, jak zostaje bez M.! :angry::angry: Juz ogarniete, ale mimo wszystko samopoczucie mam do bani...

Zonqa - czy moge Cie prosic o zmiane na liscie odnosnie daty rozpoczecia moich staranek - na lipiec 2012? A, w zasadzie to i czerwiec 2012 moze byc, bo chyba mi owulka jeszcze w czerwcu powinna wypasc i juz podzialamy jak moj M. wroci z konferencji. ;-) Dziekuje z gory! :-)

Milego dnia!

Diablica - u mnie to musi być szybka reakcja , test jak coś to ginek i do psychiatry na zmianę leków więc czekać nie mogę , chociaż na ginka to by było za wcześnie to może i poczekam rozważę tę ewentualność ;-)
Mary , Kinga ,Zonqa, Maryla,Paulinka - witajcie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam przedpołudniowo ;-)

Mary czytałam gdzieś tam, coś z pralką się działo? nie martw się, u nas to samo, jak K pojedzie to zawsze coś sie dzieje. a on się wscieka, że zawsze coś jak go nie ma... raz nam prąd pierdut zrobił i go nie było na jednej lini, kombinowałam jak tu lodówkę podłączyć przedłużaczamu by się nie popsuło jadło ;-)

Kinga powiadasz piłkarz reprezentacji nam rośnie, super, trza nam młodych i zdolnych :-) niech młody trenuje i daje z siebie wszystko ;-) a za Ciebie trzymam kciuki jak najbardziej.

a my byłyśmy u lekarza, bo coś Olcia kaszelek czasem miewa, więc poza czerwonym gardłem wsio OK. waga 10,7kg ;-) no i mamy 6 ząbka :-)

Marylka mam nadzieję, że tym razem to nic nie znaczy jeśli o mnie idzie hihihihi, zarazić mnie zarażaj, ale za dooooobrych kilka miesięcy ;-) bom jeszcze nie gotowa. ciekawa jestem jak teraz wyglądacie :-)

Kinga powiadasz piłkarz reprezentacji nam rośnie, super, trza nam młodych i zdolnych
biggrin.gif
niech młody trenuje i daje z siebie wszystko
wink2.gif
a za Ciebie trzymam kciuki jak najbardziej.

a my byłyśmy u lekarza, bo coś Olcia kaszelek czasem miewa, więc poza czerwonym gardłem wsio OK. waga 10,7kg
wink2.gif
no i mamy 6 ząbka
biggrin.gif
zdróweczka dla Oleńki! ładnie wam rośnie no i ząbeczki perełeczki cudnie coraz wiecej bedzie... :)

kobietka witaj! jak samopoczucie?

reklama
Do góry