reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Dziękuję u nas juz lepiej:)
Kobietka, nie przejmuj się!! Powiem z własnego doświadczenia, że atmosfera w pracy jest najważniejsza, pracowąłam jakiś czas w jednej firmie, ale atmosfera była fatalna, jedna taka ciągle się mnie czepiała z racji, że dłużej pracowała... więc zaczęłam się rozgladać za nową robotą i poszłam tam, gdzie mi mniej zaproponowali, ale atmosfera jest super - jak w domu!!! i wierzcie mi, pomimo mniejszej pensji jest rewelacyjnie i z radością czeka się na poniedziałek :)Więc się nie przejmuj, na pewno znajdziesz coś fajniejszego!!!

reklama
hej babki.....jestem żyję....jak długo? młoda znów chora na szczęście nie aż tak bardzo....więc szcczęście w nieszczęściu.....kto tam następny do testowania?

Hej wszystkim!

Jejuuuuu, Mia nam sie do... 10.00 wyspala, a my z nia!!! :-):-):happy2::happy2::rofl2::rofl2::rofl2: Jestem jak nowonarodzona mimo, ze sie budzila w nocy. Ale tym razem tylko raz czy dwa. :-):-):-) I po mleczku o 7 jeszcze do 10 pospala! :-):-)

Diablica
- witaj! Co u Ciebie? Co z corcia?

samopoczucie czasami lepsze czasami gorsze zalezy od dnia narazie nie jest zle ale noc mialam koszm,arna mialam taka zgage ze szok az myslslam ze zwymiotuje ale jakos usnelam ;/ a co tam u reszty ??

Witam!
My jak zwykle w weekend na działce. dojechaliśmy po tej 18-nastce. powiem Wam, że impreza kaszana, ale nie spodziewałam się cudów ;-) ot taka rodzina, więc wiedziałam na co liczyć, natomiast mój mąż był w szoku! i jak dojechaliśmy na działkę to od razu jeść wołał, bo bidok był taki głodny :-)

My obecnie przed owulacją. jeśli wszystko przebiegnie ok to powinnam ją mieć w trakcie urlopu to może będziemy mieli siły na częstsze przytulanki ;-) bo jak pracujemy, Martyna późno zasypia, to nam sie już najczęściej nie chce ;-)
no zobaczymy! co ma być to będzie ;-)
zaopatrzyłam się w ziółka i od przyszłego cyklu ruszam z ziółkami tak ze 3 cykle (więcej jest nie wskazane) potem dam sobie spokój z lekami na jakieś 2 cykle i jeśli się dalej nie uda to dopiero będzie próbować z CLO ;-) tak ustaliłam e-mailem z moją pani dr :-)swoją drogą co za czasy, że można się przez neta konsultować z lekarzem :-) no i pani dr poradziła, żeby wrzucić na luz ;-) ale same wiecie, że łatwo powiedzieć :-D

Pozdrawiam :-D

Gawit - powodzenia!!! :-)

A my juz w domu - odwiedzilismy dzis babcie mojego M. razem z Mia. Ale miala radosc! :-) Teraz odpoczywamy, mala zasypia na gorze, a ja zaraz relaksik, z jedno piwko i meczyk! :-)

Milego wieczorku!

Dziewczyny obronilam dziś pracę dyplomową!!Żegnaj szkoło!!!
Wen już zasypia jest piękna pogoda normalnie super doła przegoniłam od razu jak na forum o tym napisałam- poprostu wyrzuciłam z siebie tego niepotrzebnego śmiecia-normalnie jak terapia!
Za parę dni testuję ponownie zaczęły mnie boleć cycuszki ale to chyba na okres bo mam mieć 23 czerwca!A może to jednak....

reklama
Do góry