reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Dziękuję u nas juz lepiej:)
Kobietka, nie przejmuj się!! Powiem z własnego doświadczenia, że atmosfera w pracy jest najważniejsza, pracowąłam jakiś czas w jednej firmie, ale atmosfera była fatalna, jedna taka ciągle się mnie czepiała z racji, że dłużej pracowała... więc zaczęłam się rozgladać za nową robotą i poszłam tam, gdzie mi mniej zaproponowali, ale atmosfera jest super - jak w domu!!! i wierzcie mi, pomimo mniejszej pensji jest rewelacyjnie i z radością czeka się na poniedziałek :)Więc się nie przejmuj, na pewno znajdziesz coś fajniejszego!!!

reklama
hej babki.....jestem żyję....jak długo? młoda znów chora na szczęście nie aż tak bardzo....więc szcczęście w nieszczęściu.....kto tam następny do testowania?

Hej wszystkim!

Jejuuuuu, Mia nam sie do... 10.00 wyspala, a my z nia!!! :-):-):happy2::happy2::rofl2::rofl2::rofl2: Jestem jak nowonarodzona mimo, ze sie budzila w nocy. Ale tym razem tylko raz czy dwa. :-):-):-) I po mleczku o 7 jeszcze do 10 pospala! :-):-)

Diablica
- witaj! Co u Ciebie? Co z corcia?

samopoczucie czasami lepsze czasami gorsze zalezy od dnia narazie nie jest zle ale noc mialam koszm,arna mialam taka zgage ze szok az myslslam ze zwymiotuje ale jakos usnelam ;/ a co tam u reszty ??

Witam!
My jak zwykle w weekend na działce. dojechaliśmy po tej 18-nastce. powiem Wam, że impreza kaszana, ale nie spodziewałam się cudów ;-) ot taka rodzina, więc wiedziałam na co liczyć, natomiast mój mąż był w szoku! i jak dojechaliśmy na działkę to od razu jeść wołał, bo bidok był taki głodny :-)

My obecnie przed owulacją. jeśli wszystko przebiegnie ok to powinnam ją mieć w trakcie urlopu to może będziemy mieli siły na częstsze przytulanki ;-) bo jak pracujemy, Martyna późno zasypia, to nam sie już najczęściej nie chce ;-)
no zobaczymy! co ma być to będzie ;-)
zaopatrzyłam się w ziółka i od przyszłego cyklu ruszam z ziółkami tak ze 3 cykle (więcej jest nie wskazane) potem dam sobie spokój z lekami na jakieś 2 cykle i jeśli się dalej nie uda to dopiero będzie próbować z CLO ;-) tak ustaliłam e-mailem z moją pani dr :-)swoją drogą co za czasy, że można się przez neta konsultować z lekarzem :-) no i pani dr poradziła, żeby wrzucić na luz ;-) ale same wiecie, że łatwo powiedzieć :-D

Pozdrawiam :-D

Gawit - powodzenia!!! :-)

A my juz w domu - odwiedzilismy dzis babcie mojego M. razem z Mia. Ale miala radosc! :-) Teraz odpoczywamy, mala zasypia na gorze, a ja zaraz relaksik, z jedno piwko i meczyk! :-)

Milego wieczorku!

Dziewczyny obronilam dziś pracę dyplomową!!Żegnaj szkoło!!!
Wen już zasypia jest piękna pogoda normalnie super doła przegoniłam od razu jak na forum o tym napisałam- poprostu wyrzuciłam z siebie tego niepotrzebnego śmiecia-normalnie jak terapia!
Za parę dni testuję ponownie zaczęły mnie boleć cycuszki ale to chyba na okres bo mam mieć 23 czerwca!A może to jednak....

reklama
Do góry