maryla86
Fanka BB :)
no to ładnie ;-) fajnie że przyśpieszacie ze starankami - my ostatnio tez rok skróciliśmy czekanie hahahahaa i nie żałuje no i może razem nam sie uda ;-)Czesc wszystkim!
Ehhh, okazalo sie, ze moj M. chce bardzo starac sie o drugiego maluszka!!! Bardziej niz ja nawet!!! Mia przechodzi bardzo zle kryzys 8. miesiaca, bardzo nam placze, w nocy malo spi, a tym samym my wyczerpani psychicznie i fizycznie... Ja tu glowkowalam, by poczekac do 2014 roku, a moj M. na to, ze nie ma sensu czekac! ;-) W sumie ma racje, o Mie staralismy sie rok!!! Teraz tez nam zejdzie, wiec wychodzi na to, ze CHYBA zaczniemy juz w lipcu!!! Jeszcze nie jestem do konca przekonana i pewna, ale coraz bardziej sie ku temu sklaniam! :-) Ehhh, alez mam metlik w glowie...
Maryla - oby mu szybko wyszly zabki!!!
Kasia - zdroweczka!!!
dobrze że juz przegoniłaś tego doła - tez tak czasem mam - niestety a termin@ mama 5 dni po tobie ale puki co nie chcem testować bo ostatnio to chyba z 6 razy testowałam i dupa tylko sie nawkurzałam ehhhhhhhhhhhhhh ale zobaczymy co będzie przed samą @ ale watpie by sie udało nie wiem nawet czy miałam owu bo praktycznie zero śluzu w tym cyklu ;-(Hej!
Dziewczyny mam dziś doła- nic się nie stało a ja się nie cieszę!!1
Taka jestem dziwna kobita mam wszystko a szukam sama nie wiem czego!!1
Kobietka współczuje pracy ale faktycznie atmosfera niezaciekawa na pewno znajdziesz coś lepszego
a mój mały jakoś dziwnie niby zdrowy a poci sie w nocy - jakby przeziebiuony był czy coś ??