reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Czesc wszystkim!

Ehhh, okazalo sie, ze moj M. chce bardzo starac sie o drugiego maluszka!!! :szok: Bardziej niz ja nawet!!! Mia przechodzi bardzo zle kryzys 8. miesiaca, bardzo nam placze, w nocy malo spi, a tym samym my wyczerpani psychicznie i fizycznie... Ja tu glowkowalam, by poczekac do 2014 roku, a moj M. na to, ze nie ma sensu czekac! ;-) W sumie ma racje, o Mie staralismy sie rok!!! Teraz tez nam zejdzie, wiec wychodzi na to, ze CHYBA zaczniemy juz w lipcu!!! :szok: Jeszcze nie jestem do konca przekonana i pewna, ale coraz bardziej sie ku temu sklaniam! :-) Ehhh, alez mam metlik w glowie...

Maryla - oby mu szybko wyszly zabki!!!

Kasia - zdroweczka!!!
no to ładnie ;-) fajnie że przyśpieszacie ze starankami - my ostatnio tez rok skróciliśmy czekanie hahahahaa i nie żałuje no i może razem nam sie uda ;-)
Hej!
Dziewczyny mam dziś doła- nic się nie stało a ja się nie cieszę!!1
Taka jestem dziwna kobita mam wszystko a szukam sama nie wiem czego!!1
dobrze że juz przegoniłaś tego doła - tez tak czasem mam - niestety a termin@ mama 5 dni po tobie ale puki co nie chcem testować bo ostatnio to chyba z 6 razy testowałam i dupa tylko sie nawkurzałam ehhhhhhhhhhhhhh ale zobaczymy co będzie przed samą @ ale watpie by sie udało nie wiem nawet czy miałam owu bo praktycznie zero śluzu w tym cyklu ;-(

Kobietka współczuje pracy ale faktycznie atmosfera niezaciekawa na pewno znajdziesz coś lepszego

a mój mały jakoś dziwnie niby zdrowy a poci sie w nocy - jakby przeziebiuony był czy coś ??

reklama
Hejka!

Gosiula
- gratuluje ogromnie! :-)

Maryla
- no, fajnie by bylo! :-) Ale Wam dosc szybko poszlo, nie? Ja mysle, ze musze sie jednak nastawic na to, ze poczekam jesli nie rok, jak z Mia, to kilka dlugich miesiecy...

Kinga - co u Ciebie? :-)

mary a co tu się zastanawiać! skoro macie możliwości i jesteście obydwoje na tak to się starajcie o drugie:) Zobacza Ja zaczełam się starać jak Filip miał prawie 3lata i do dziś dziergamy bo chcemy by miał to rodzeństwo.
Mam nadzieje że wam szybko pójdzie z drugim!

A u mnie dobrze :))) dużo pracy, pogoda całkiem fajna i jest milutko :)
Filip sie juz wakacji nie może doczekać hehehe teraz przygotowuje sie na mecz z piłki nożnej, codziennie gra na boisku i wylewa poty heheh. Ambitny chłopak nam rosnie:)

Witam!
Wiecie ja jestem 3 dni przed urlopem i tak mnie wszystko w pracy wkurza, ze szkoda gadać :szok: ja mam tam fajną atmosferę dzięki koleżanką, ale szefową to mam taką, że nikomu takowej nie życzę :-( ma tak zmienne humory, że szok! czepia się dziewczyn o byle co :szok: wyzywa je:szok: normalnie dla mnie to mobbing i gdyby była taka w stosunku do mnie to ja bym tak tego nie zostawiła na pewno!

Rany mąż kupił mi redsa o smaku żurawiny (pycha) bo z piw to ja tylko redsa toleruję ;-) i co? moje dziecko jak się dorwało to nie chciała oddać :szok: czy Wasze maluchy też tak ciągną do piwa? no my musimy pić po kryjomu (ja piję bardzo rzadko, a mój chłop troszkę częściej, ale też nie jakoś często) ale jeżeli już pijemy to musimy się chować przed młodą, bo po prostu jest masakra :szok: a mama mi mówi, że ja w jej wieku byłam taka sama :-) a nawet gorsza, bo potrafiłam iść z tatą do sklepu i drzeć się na cały głos "ojciec kup mi wreszcie piwa" ;-)także tata mnie w ogóle nie chciał do sklepów zabierać :-D

gosiula gratuluję!!!!

maryla to trzymamy kciuki za Twoje testowanie! oby się udało!

mary my Martynę robiliśmy 2 lata :szok:więc jak pomyślę, że z drugim czeka mnie to samo to aż mi się wyć chce :-( mam nadzieję, że teraz pójdzie choć troszkę szybciej, aczkolwiek we wrześniu mija rok jak odstawiliśmy antykoncepcję, a od stycznie staramy się tak intensywnie

O Jezu i opiłam się jednym redsem :szok:ale piłam go bardzo szybko, żeby młoda nie przyważyła i taki efekt, że kręci mi się w glowie jak jasny gwint :szok: lepiej już mykam :-D
Dobranoc

Witam!
Wiecie ja jestem 3 dni przed urlopem i tak mnie wszystko w pracy wkurza, ze szkoda gadać :szok: ja mam tam fajną atmosferę dzięki koleżanką, ale szefową to mam taką, że nikomu takowej nie życzę :-( ma tak zmienne humory, że szok! czepia się dziewczyn o byle co :szok: wyzywa je:szok: normalnie dla mnie to mobbing i gdyby była taka w stosunku do mnie to ja bym tak tego nie zostawiła na pewno!

Rany mąż kupił mi redsa o smaku żurawiny (pycha) bo z piw to ja tylko redsa toleruję ;-) i co? moje dziecko jak się dorwało to nie chciała oddać :szok: czy Wasze maluchy też tak ciągną do piwa? no my musimy pić po kryjomu (ja piję bardzo rzadko, a mój chłop troszkę częściej, ale też nie jakoś często) ale jeżeli już pijemy to musimy się chować przed młodą, bo po prostu jest masakra :szok: a mama mi mówi, że ja w jej wieku byłam taka sama :-) a nawet gorsza, bo potrafiłam iść z tatą do sklepu i drzeć się na cały głos "ojciec kup mi wreszcie piwa" ;-)także tata mnie w ogóle nie chciał do sklepów zabierać :-D

gosiula gratuluję!!!!

maryla to trzymamy kciuki za Twoje testowanie! oby się udało!

mary my Martynę robiliśmy 2 lata :szok:więc jak pomyślę, że z drugim czeka mnie to samo to aż mi się wyć chce :-( mam nadzieję, że teraz pójdzie choć troszkę szybciej, aczkolwiek we wrześniu mija rok jak odstawiliśmy antykoncepcję, a od stycznie staramy się tak intensywnie

O Jezu i opiłam się jednym redsem :szok:ale piłam go bardzo szybko, żeby młoda nie przyważyła i taki efekt, że kręci mi się w glowie jak jasny gwint :szok: lepiej już mykam :-D
Dobranoc
hahahahaaaaa no to nieźle dawałaś czadu za dzieciaka ;-) ja miałam taką kuzynke co tez strasznie do piwa ciagneła jak miała ok3 lata

ja tez tylko redsa toleruje i też uważam że ten żurawinowy jest przepyszny ;-) potem jabułkowy malina mi nie podchodzi
no mój mały ale jak widzi piwko to tez ma ochote wczoraj sobie chlapneliśmy po puszecce i mały do szklanki to dałam mu szklanke pod nos a on tak sie cieszył bo bombelki go gilgały - nie chciał pić tylko te bombelki własnie ;-) no i pijemy z taka częstotliwością jak u was ale najczęściej jednak jak mały już śpi

witajcie kochane a co z basia ??
ja bylam wczoraj na usg i moja fasoleczka ma juz 18 mm :)
18062012083.jpg18062012084.jpg

Sylwia d piękny widok, też już chcę!!
My z Wen narazie w domku bo gorąco zjemy lodziki i na spacer wyruszamy... W czwartek mężuś ma wolne jedziemy na zakupy bo doslownie nic nie mamy jakoś tak się zaniedbaliśmy wszystko w dom ładujemy albo w małą

gawit to nieźle! u nas mała jakoś nie interesuje sie tego typu trunkami bo ona tylko wodę pije a wszystko inne jest niedobre!Ja piwka nie lubię wolę winko w każdej postaci także jak widzi kogoś z piwem to tatusia i dziadzie i każe im pić cały czas a jak im się skończy to nowe przynosi!

reklama
Sylwia piękna fasoleczka Ci rośnie mmmmmmmm kiedy to było ;-) gratuluje ;-)

Gosiula no to fajnie jak zakupy sie szykują ;-)też bym sie z chęcią wybrała na takie szaleństwo zakupowe - ale już mi sie nie opłaca bo zaraz będe z brzuszkiem i będe szalała z brzuszkowymi strojami - już sie nie moge doczekac hahahahaaaaaaaaaa

Do góry