reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
hej laseczki.
nie mam sily od rana sprzatalam. na jutro zostalo tylko mycie lodowki.
teraz zdycham bo mnie masakrycznie brzuch boli. ide sie położyć
Kobieta sledzie mniam mniam tak mowi maz bo ja sledzi nie lubic
Diablica a nie pojedziesz do mamy na sylwka??? moze mala wyzdrowieje do tego czasu
Jord bylas na kontroli z mala???
nie mam sily od rana sprzatalam. na jutro zostalo tylko mycie lodowki.
teraz zdycham bo mnie masakrycznie brzuch boli. ide sie położyć
Kobieta sledzie mniam mniam tak mowi maz bo ja sledzi nie lubic
Diablica a nie pojedziesz do mamy na sylwka??? moze mala wyzdrowieje do tego czasu
Jord bylas na kontroli z mala???
diablica3010
mama na cały etat
Bunny a opłaca się na jeden dzień robić 1000 km? i ciągnąć dziecko? już wolę iść spać
diablica3010
mama na cały etat
No Jord gdyby można tak było to o ile łatwiej w życiu i pewnie dłużej byśmy pożyły bo bez nerwów i stresów "co znów dolega mojemu dziecku" oj ja też padam na twarz a jeszcze najgorsze przede mną GOTOWANIE
dla mnie to by było świeto jakby on był wogóle w domu....
tak tak Wszytkim życzę spokojnych przede wszystkim i ogrzanych ciepłem rodzinnej miłości Świat.
dla mnie to by było świeto jakby on był wogóle w domu....
tak tak Wszytkim życzę spokojnych przede wszystkim i ogrzanych ciepłem rodzinnej miłości Świat.
Ostatnia edycja:
W kwestii smoczka to u mnie jak u diablicy - Staszko nigdy nie dostawał (jeszcze w szpitalu pielęgniarki Mu kilka razy próbowały dać, ale nawet wtedy wypluwał, a potem my już nigdy nawet nie próbowaliśmy ;-)) - z butelki też chętnie nie pił..
A tak w ogóle to dzień dobry no i super dnia życzę :-) Teraz zmykam do pracy, jutro praca + dyzur, ale potem ŚWIĘTA No nie mogę się pogodzic z tym, ze ten czas tak szybko leci..
A tak w ogóle to dzień dobry no i super dnia życzę :-) Teraz zmykam do pracy, jutro praca + dyzur, ale potem ŚWIĘTA No nie mogę się pogodzic z tym, ze ten czas tak szybko leci..
Karola1917
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!Niestety jeszcze w pracy dzis i jutro!A pracy w domu tyle ze szkoda mowic!
MY z mezem mykam do hotelu na sylwestra w wiekszym gronie bo zebrało nas sie około 40 osob a sylwester jest na 90 osob!Juz tam spedzałam kilka miłych imprezek wiec mam nadzieje ze bedzie fajnie A maluda zostaje z dziadkami na słuzbie !w zeszłym roku to obudził im sie około 12 i ogladał sztuczne ognie!
MY z mezem mykam do hotelu na sylwestra w wiekszym gronie bo zebrało nas sie około 40 osob a sylwester jest na 90 osob!Juz tam spedzałam kilka miłych imprezek wiec mam nadzieje ze bedzie fajnie A maluda zostaje z dziadkami na słuzbie !w zeszłym roku to obudził im sie około 12 i ogladał sztuczne ognie!
reklama
K
kobietka22
Gość
Bunny -cieszę się ,że smakowało
ja już sprzątanie mam za sobą, zostało gotowanie dużo nie szykuję bo i tak wyjeżdżamy na całe Święta , zrobiłam dziś rybkę po grecku i sałatkę rozbiłam na jutro do smażenia schaby jutro smażenie rybek i mięsa no i wieczorem wyjazd do babci więc nie będzie mnie aż do po świętach więc życzę wszystkiego naj dla Was wszystkich z okazji tych świąt chyba już składałam życzenia ,ale raz jeszcze nie zaszkodzi:-)
ja już sprzątanie mam za sobą, zostało gotowanie dużo nie szykuję bo i tak wyjeżdżamy na całe Święta , zrobiłam dziś rybkę po grecku i sałatkę rozbiłam na jutro do smażenia schaby jutro smażenie rybek i mięsa no i wieczorem wyjazd do babci więc nie będzie mnie aż do po świętach więc życzę wszystkiego naj dla Was wszystkich z okazji tych świąt chyba już składałam życzenia ,ale raz jeszcze nie zaszkodzi:-)