reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Heh, Wy tu o 100 stronie piszecie, a u mnie to dopiero 25 ;-) Tym razem spersonalizowane nie będzie, bo nie mam weny - wybaczcie :laugh2: Ale w miarę sobie doczytałam co i jak, więc wiem na czym tu stoimy. U nas byli do dzis goście z córą w wieku naszego Stasia - bawili sie rewelacyjnie! Jednak ten złobek to ma same zalety :-D Ja już od jutra zaczynam prace w standardowym wymiarze godzin i trochę załamana jestem, bo nie jestem raczej typem skowronka - ale i do tego przyzwyczaję się docelowo - mam nadzieję :-D
Dziś będzie krótko, ale tak tylko sygnalizuję, ze jestem nadal z Wami, choc nie zawsze regularnie ;-)

reklama
Aaa, Edyta, musze to napisać - mój Staszko ma też swoja podusię (co prawda nie pieluszkę, ale poduszkę ;-)) z METKĄ! :-D Jak usupia to cały czas tą metkę mizia :-) A myślałam, ze to tylko On ma taki metkowy fetysz ;-)

Eee, takie małe raczki przytulające sie do cyca to cudo - do dzis mi sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne jak bardzo uwielbiałam karmić :tak:

Phoenix fajnie ze juz jestes,brakowalo tu Twoich postow :tak: no i fetysz metkowy nie jest taki straszny :-p

Jord masz racje wieczorkiem powinno sie miec czas dla siebie,no ale moj od jakiegos czasu lubi wieczory spedzac z rodzicami :zawstydzona/y:no a Lucja jaka grzeczna sama chodzi spac ,tylko pozazdroscic :tak:
Ja cycusiem tez lubilam karmic,wiec przyszlego lokatora ktory mam nadzieje niedlugo zamieszka w moim brzuszku tez bede cycowac :-D
To macie jeszcze dodatkowy wydatek no a jak wiadomo naprawa auta zawsze jest kosztowna,zdrowka dla meza ...

reklama
Cześc dziewczynki.
Diablica o porodzie opowiem, ale jak bedę miała troszke wiecej czasu, bo trochę pisania jest...:eek:
phoenix ja też uważam, że dziecko powinno mieć kontakt z rówieśnikami. Co prawda Kuba nie chodzi do żłobka tylko zostaje z moimi rodzicami, ale ma kuzynkę starszą o niecały rok więc całkiem całkiem się dogadują. Tyle, że Julka czasem ma akcje typu "to moja zabawka, nie Twoja, nie będziesz się nią bawił" Nie ma to znaczenia czy ta zabawka jest jej czy akurat Kuby, ona lubi mieć władzę. Ale to chyba tak każde dziecko ma, trzeba mu tylko spokojnie wytłumaczyć, że nalezy się dzielić...
Jeżeli chodzi o metkowy fetysz... Kuba ma taką typą przytulankę, króliczka z dłuuugimiii uszkami. Kupiliśmy ją gdy maął miał kilka miesięcy. Od tej pory są nierozłączni. Mizia się tymi uszkami po buzi, po uszkach. czasem z mężem tez załapiemy się na takie mizianie;-) Bez króliczka i pupala (smoczka) nie ma spania:no: Własnie kobity, jak oduczyc dziecko ssania smoczka:szok:

Do góry