reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja dzisiaj poszłam na betę rano wyniki. zrobiłam ja nie dlatego że czuje że jestem w ciąży tylko dla psychicznego spokoju. Bo czuję że fiksuje... Od następnego miesiąca muszę skupić swoją uwagę na czymś innym. Nie wiem może zapisze się na siłownię. Bo z nerwami nie daje rady :/

reklama
Ja chyba też tak zrobię. I w następnym cyklu danych durnych testów. Tylko jak okres będzie się spoznial robita tylko i wyłącznie. Teraz jak do czwartku nie dostanę@ robię bete właśnie dla świętego spokoju [emoji4]
Ja dzisiaj poszłam na betę rano wyniki. zrobiłam ja nie dlatego że czuje że jestem w ciąży tylko dla psychicznego spokoju. Bo czuję że fiksuje... Od następnego miesiąca muszę skupić swoją uwagę na czymś innym. Nie wiem może zapisze się na siłownię. Bo z nerwami nie daje rady :/

Ja chyba też tak zrobię. I w następnym cyklu danych durnych testów. Tylko jak okres będzie się spoznial robita tylko i wyłącznie. Teraz jak do czwartku nie dostanę@ robię bete właśnie dla świętego spokoju [emoji4]
@Verona26 Jak chcesz mieć pewność że jesteś w ciąży to weź urlop an zadanie i idź do laboratorium.
Przykro mi to pisać, ale nie nakręcaj się tak czarno-białymi zdjęciami z podkręconym kontrastem. Wydaje mi się, choć pewności nie mam bo się nigdy tym nie interesowałam, ale wydaje mi się że na Twoich zdjęciach widać miejsce próby, tzn na teście jest kreska, która jest nasączona jakąś substancją, która reaguje z hcg z moczu i się barwi. [emoji22][emoji22][emoji22]

@Verona26 Ja wgl nie kumam po co robic testy po wypiciu miliona herbat i kawy 😂
I na testy sie patrzy normalnie a nie robi sie kontrasty..
wiem ze baaardzo chcesz ale jak nie wyjdzie a to pierwszy cykl to Ty serio na łeb dostaniesz jak to potrwa wiecej cykli😂😂
Trzymam kciuki za betke oczywiscie !

Jejku wy tu testy HCG robicie a ja dalej mam problem czy jest lub będzie ta owu. Według aplikacji to dziś ale nie wydaje mi się . Jak myślicie?

Załączniki

• IMG_20191230_184801_HDR.jpg
    IMG_20191230_184801_HDR.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry