Nie tylko Ty, nie tylko TySame tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko Ty, nie tylko TySame tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi
Możesz nie mieć w ogóle owulacji jak ja w pierwszym cyklu albo i dłużej, dostałam okres po 30 dniach, teraz mam drugi cykl i 33 dzień.To ja wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i mam nadzieję, że w tym cyklu już będzie owulacja Tylko nie mam pojęcia jak się liczy taki pierwszy cykl po odstawieniu, skoro to nie okres, tylko krwawienie z odstawienia..
Moja też tak powiedziala, że najlepiej mniej niż 3. Hormony wszystkie mam ok, co to jest IH?A sprawdzalas resztę? Mam 28 lat robolam badania w maju i mialam i amh mialam 6,03 ale jeden gin powiedzial ze jest ok, moja nowa gin powiedziala ze musimy zbadac lh i fsh i podamy diagnozę... czytalam ze najlepiej jak amh jest ponizej 3, i tak tez mówiła moja Gin
Nigdy nie robilam tego badania. A co do tego, o czym pisałaś o Twoich przejściach to doskonałe Cię rozumiem. To jest moje 3. poronienie i o każdym pamiętam, jeśli chodzi o to obecne to jest świeża sprawa więc inaczej jeszcze do tego podchodzę ale jeśli chodzi o te wcześniejsze to wspomnienia czasem wracają i łezka się w oku kręci. A w którym byłaś tygodniu ciąży jak ją straciłaś?Byłam dziś zrobić badanie rezerwy jajeczek AMH. Ciekawe co wyjdzie... robiła któraś z was?