reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
To ja wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i mam nadzieję, że w tym cyklu już będzie owulacja 😊 Tylko nie mam pojęcia jak się liczy taki pierwszy cykl po odstawieniu, skoro to nie okres, tylko krwawienie z odstawienia..

To ja wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i mam nadzieję, że w tym cyklu już będzie owulacja 😊 Tylko nie mam pojęcia jak się liczy taki pierwszy cykl po odstawieniu, skoro to nie okres, tylko krwawienie z odstawienia..
Możesz nie mieć w ogóle owulacji jak ja w pierwszym cyklu albo i dłużej, dostałam okres po 30 dniach, teraz mam drugi cykl i 33 dzień.

A sprawdzalas resztę? Mam 28 lat robolam badania w maju i mialam i amh mialam 6,03 ale jeden gin powiedzial ze jest ok, moja nowa gin powiedziala ze musimy zbadac lh i fsh i podamy diagnozę... czytalam ze najlepiej jak amh jest ponizej 3, i tak tez mówiła moja Gin
Moja też tak powiedziala, że najlepiej mniej niż 3. Hormony wszystkie mam ok, co to jest IH?

Byłam dziś zrobić badanie rezerwy jajeczek AMH. Ciekawe co wyjdzie... robiła któraś z was?
Nigdy nie robilam tego badania. A co do tego, o czym pisałaś o Twoich przejściach to doskonałe Cię rozumiem. To jest moje 3. poronienie i o każdym pamiętam, jeśli chodzi o to obecne to jest świeża sprawa więc inaczej jeszcze do tego podchodzę ale jeśli chodzi o te wcześniejsze to wspomnienia czasem wracają i łezka się w oku kręci. A w którym byłaś tygodniu ciąży jak ją straciłaś?

Dziękuje za wszystkie Gratulacje, polubienia itd, jestescie Kochane ,❤ mam nadzieje, ze u nas wszystko bedzie dobrze w nowym roku powtorze przyrost bety:) Mąż szczęśliwy, mowił, że też czuł ze teraz nam sie udalo :)

Trzymam kciuki za resztę Staraczek alby ujrzały II piekne kreseczki oraz za spokojne ciąże ❤❤😍😍

reklama
Do góry