reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]Zobacz załącznik 1062306
Ja też nie widzę kreski. Zresztą by sciemniala przez te kilka dni??
No ale mam nadzieję, że jednak jest tam ta kreska.

Ja już po badaniu AMH, wyszlo 8,09 wiek 29, miałam też robiona drożność jajowodów wyszło ok. Teraz będziemy badać M, bo u mnie wszystko ok, z wyjątkiem BMI
A sprawdzalas resztę? Mam 28 lat robolam badania w maju i mialam i amh mialam 6,03 ale jeden gin powiedzial ze jest ok, moja nowa gin powiedziala ze musimy zbadac lh i fsh i podamy diagnozę... czytalam ze najlepiej jak amh jest ponizej 3, i tak tez mówiła moja Gin

Ja nie wierzę już w tym cyklu w tą ciążę. Wszystkie nadzieję poszły w las. Też myślę że jakby była ciąża to by kreska zciemniala bo na tym piątkowym ewidentnie był i nadal jest [emoji4]
Ja też nie widzę kreski. Zresztą by sciemniala przez te kilka dni??
No ale mam nadzieję, że jednak jest tam ta kreska.

reklama
Ale nam się ciąż narobiło pod koniec roku. Dziewczyny aż mi łzy popłynęły. Jeden dzień do końca roku. Takie miałam
Nadzieje ze będą w ciąży jescze w tym roku. Nie wyszło. Wyszły za to komplikacje. Ja byłam wrzesniowka 2019 - znaczy miałam być :( wspomnienia wracają mega. Jednego dnia się k tym nie pamieta innnego płacze na sama mysl. Piękne te wasze kreski i ciaze. Bardzo się cieszę z rosnących net. Wszytskim
Wam życzę zdrowych dzieciakow w nowym roku :) sobie tez .
Nie jesteś sama z takimi przemyśleniami, mam dokładnie tak samo. Maluch za miesiąc byłby z nami..

Do góry