reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

To robisz tym niemieckim co ja? [emoji16] ja też Szwabom nie ufam, ale ten jeden raz zrobiłam i coś tam wyszło [emoji16][emoji16][emoji16]
Powtarzam ale tym razem Rossmannowskim choć niemcom to już w ogóle nie ufam hahahahahaha
Wrześniówki są ;) Piękną datę bym miała nawet 13.09.2020r. Ale koniec marzeń, w listopadzie na NordTeście miałam ładną kreskę a z krwi 0,2 więc dwa głębokie wdechy i staram się przetrwać do jutra ;)
P.S. w sierpniu przez dwa dni 3 "chińczyki" pokazały mi takie cienie, nawet ładniejsze a Rossmannowski wykluczył.

reklama
To jest NordTest listopadowy, po godzinie beta nie potwierdziła ciąży i bardzo kiepsko to zniosłam.. Wtedy też czułam się tak jak i dzisiaj, typowo :(

Załączniki

• 20191107_200336(1).jpg
    20191107_200336(1).jpg
    454,4 KB · Wyświetleń: 124
A ja termin miałabym gdzieś na 7-8. 09 Tak pokazuje kalkulator [emoji4]
Powtarzam ale tym razem Rossmannowskim choć niemcom to już w ogóle nie ufam hahahahahaha
Wrześniówki są ;) Piękną datę bym miała nawet 13.09.2020r. Ale koniec marzeń, w listopadzie na NordTeście miałam ładną kreskę a z krwi 0,2 więc dwa głębokie wdechy i staram się przetrwać do jutra ;)
P.S. w sierpniu przez dwa dni 3 "chińczyki" pokazały mi takie cienie, nawet ładniejsze a Rossmannowski wykluczył.

Taka krecha jak u mnie. Też taka miałam na tym pierwszym piątkowym [emoji4]
Przykro mi bardzo, mi jak Beta wyjdzie negatywną to zalamka totalna będzie
To jest NordTest listopadowy, po godzinie beta nie potwierdziła ciąży i bardzo kiepsko to zniosłam.. Wtedy też czułam się tak jak i dzisiaj, typowo :(

No właśnie. Kojarzę że ktoś to pisał! Olka A jak i Ciebie sytuacja?
U mnie dziwnie. Już 6 dni mam okres, tzn bardziej to takie jakby plamienia, głównie po podcieraniu to jest śluz z krwią, plus jeden dzień miałam na początku śluz z nitkami krwi ale bardzo mało. Nigdy tak długo nie miałam @. Zastanawiam się czy czasem tamten cykl nie był bezowulacyjny skoro to krwawienie takie dziwne, miałam ból owulacyjny a nic nie wyszło ze staran.

reklama
Do góry