reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja w nie nie wierze 😂 mieszkamy w domu pod miastem ale dzis sie przejedziemy do galerii to zajde :) z reszta dzis ostatni dupek wiec wypada zrobic jutro normalny test
Ja ostatniego biorę we wtorek rano i tez chce juz wykluczyc na 100% jakby co bo bez duphastonu i tak nic się nie utrzyma :/

reklama
Dziewczyny ja pamiętam jak przy Synku zrobiłam test ciążowy w dzień spodziewanej miesiączki. Nie było kompletnie nic. Wyrzuciłam do kosza.
Po jakimś czasie Mąż go wyciągnął. I wtedy zobaczyliśmy cień cienia... I teraz ten mały cień biega nam po mieszkaniu i pyskuje :) Tego Wam życzę [emoji3059]

U mnie dokładnie ta sama historia. Po godzinie wyjęty z kosza cień cienia ma 3 lata :)

Spokojnie. Za bardzo kombinujesz i się nakrecasz.

Ciesz się seksem kobieto.

Mega mnie denerwują takie komentarze. Seksem się pewnie nacieszyła bo już trochę lat ma a marzenie o dziecku to nie widzi misie. Ciężko nie przezywać i się nie nakręcać t
Bardziej ze elastyczna była
Przed chwila w ciąży biochemicznej.

@Verona26, kreska jak nic [emoji846] rewelacja mamuśka [emoji7][emoji7]
@Dwa+Trzy, @Aklime kciuki zeby ciebie zamieniły się w tłuściutkie krechy
@Agnieva, ja nam termin na 31.12, ale nie wiem czy coś mi się nie poprzesuwało bo czuje się bardiej jak na owulacje, testy owu dwa dni z rzędu wychodziły mi pozytywne, śluz płodny, ale już 3 dzień bolą mnie jajniki, krzyż i ciągnie mocno w brzuchu i pachwinach nawet. Dziwne się czuje ale nie sadze zeby się udało. Nawet testu w domu nie mam. Może męża jutro wyślę do rossmana lub apteki
@Aklime, ja tez tak szaleje jak stuknięte z testami ale z testami owu, tylko dlatego, ze ciążowych w domu nie mam [emoji23][emoji23]

@Agnieva, ja nam termin na 31.12, ale nie wiem czy coś mi się nie poprzesuwało bo czuje się bardiej jak na owulacje, testy owu dwa dni z rzędu wychodziły mi pozytywne, śluz płodny, ale już 3 dzień bolą mnie jajniki, krzyż i ciągnie mocno w brzuchu i pachwinach nawet. Dziwne się czuje ale nie sadze zeby się udało. Nawet testu w domu nie mam. Może męża jutro wyślę do rossmana lub apteki
@Aklime, ja tez tak szaleje jak stuknięte z testami ale z testami owu, tylko dlatego, ze ciążowych w domu nie mam [emoji23][emoji23]
Haha myslalam, ze tylko ja przez caly miesiac kleje sobie zeszycik 😂😂

Kochana obyś miała rację że ta kreska jest i to nie wytwór mojej wyobraźni. Tylko czemu nie ciemnieje [emoji848]

reklama
Do góry