Anna 1988
Fanka BB :)
Rób !! Nie mogę wytrzymać tej niepewnościRano bym taki mega bladzioch teraz pewnie nic nie będzie [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób !! Nie mogę wytrzymać tej niepewnościRano bym taki mega bladzioch teraz pewnie nic nie będzie [emoji848]
Rób !! Nie mogę wytrzymać tej niepewności
Myślę, że dalej jesteśmy tu razem, teraz nawet lepiej bo mamy kogo spytać o symptomy, porównać testy itd. Myślę, że pierwsze tygodnie ciąży to dalej niepewny grunt, więc dobrze się mieć komu wyglądać z obaw, podpytaćNie sama, ze mną!
Ja tez jutro testuje jutro dzien @. 27 dc bedzie.. polecialam po pink plytkowy 10, bo sie balam ze na 20 to jakby mialo cos wyjsc to i tak nie bedzie jeszcze widac hahaha a na 10 moze jakis cien cieniaAle dziewczyny ciesze się że na koniec roku tyle kresek [emoji3531] jeszcze któraś testuje?
U mnie identycznie, aż jestem ciekawa co będzie dalej@ jak nie było tak nie ma, 30dc, ale ciagle czuje mokro I co chwile sprawdzam jutro pewnie znowu zatestuje
Dlaczego myślisz że nic nie wyszło z tego cyklu?Tak, potem zaczely sie skrac po duphastonie, ale teraz wiem ze i tak nic z tego cyklu nie wyszlo
Ja jeszcze zostaje
nie bedziesz sama,bedziesz Ty i jaMam wrażenie, że niedługo zostanę tu sama [emoji2368][emoji23]
nie bedziesz sama,bedziesz Ty i ja [emoji85]
Moj poranny był jaśniejszy. Ten teraz wyszedł dużo wyrazniejszy od razu.