Robiłam wczoraj i biel, dzisiaj już czekam i nie robięA test? Robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam wczoraj i biel, dzisiaj już czekam i nie robięA test? Robiłaś?
Ja już będę dzień po terminie @ ale nie nastawiam się bo jestem po antykoncepcji. Pamiętam że pisałaś że Twój drugi i trzeci cykl po anty był bardzo długiTez zaczynam jutro 10dpo
Robiłam wczoraj i biel, dzisiaj już czekam i nie robię
Mam wrażenie, że niedługo zostanę tu sama [emoji2368][emoji23]
Miałam takie testy co po wyschnięciu pokazywały właśnie jasne kreski. Ciąży nie było.Dziękuję dziękuję i gratuluję również [emoji16] Ja jeszcze w to nie wierzę. Ogólnie to naczytalam się że nie powinno się zaglądać na test po jakimś tam czasie Ale cholerka no jest ta kreska! I ja widać! Żeby tylko ten wynik nie mylił. Ja też na razie nikomu nic nie mówię. Nikt nic nie wie. Jak będę pewna wtedy wszystkich poinformuje [emoji16]
Będzie będzie [emoji3531]Nie smutaj kochana! Uda się w tym cyklu [emoji4] Ja jeszcze nic nie wiem i nie nastawiam się. Zrobię rano test i zobaczę czy coś będzie[emoji87]
Miałam takie testy co po wyschnięciu pokazywały właśnie jasne kreski. Ciąży nie było.
Pierwszy test który zrobiłam będąc we wcześniej ciąży też po kilku h pokazał kreskę. Z racji że mi się już tak zdarzało i w ciąży nie byłam uznałam, że jest ujemny. Po 2 dniach kreska pojawiła się od razu.
Powtórz rano, jeśli wyjdzie w wymaganym czasie to ciąża.
Będzie będzie [emoji3531]
czekam na badanie nasienia męża wtedy może coś więcej będzie wiadomo
@ jak nie było tak nie ma, 30dc, ale ciagle czuje mokro I co chwile sprawdzam jutro pewnie znowu zatestujeI jak tam u Ciebie? Przyszedł okres? U mnie cisza.