Coś się przebijaCzułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś się przebijaCzułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...
Jest kreseczka Gratulację!Czułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...
Widać!!!! GratulacjeCzułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...
I co okres się nie pojawił?
gratulacje!! ale wiadomościWidać!!!! Gratulacje ♥
Widać ! GratulacjeCzułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...
Mam nadzieję, że w styczniu będzie jeszcze więcejSuper. Prawie codziennie jakieś dwie kreski. Cudnie
Kupię dzis elektroniczny to będę wiedziała więcej, ale to by był szok,Coś się przebija
Kupię dzis elektroniczny to będę wiedziała więcej, ale to by był szok, bo bzykanko staraniowego było raptem 2 razy i w kółko powtarzalismy sobie, że nie robimy dziecka tylko sexy no i ta beta - <5 parę dni temu, wczoraj byłam cały dzień w spa, mam nadzieję, że nie ugotowalam fasolki w saunie więc na spokojnie, muszę zluzowac szorty i czekać czy się utrzyma bo uczucie jest dokładnie jak na okres - cycki jak donicki, I te pmsowe skurcze brzucha/krzyza. Ale najważniejsze, że się raz udało (jeśli to ciąża) bo już myślałam, że jest jakiś problem z samym zapłodnienie u nas i trzeba będzie to in vitro... - staramy się od 2 lat ponad bez żadnej diagnozy, bo wyniki książkowe.Czułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...
Też liczę na styczeńMam nadzieję, że w styczniu będzie jeszcze więcej