reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
Mnie strumieniowy Pink wykrył ciążę przy stężeniu we krwi bhc 8.4 także ja je będę polecaćMi pink różowy strumieniowy o czułości 10 nigdy nie wyszedł. Tzn zawsze wychodził na negatywny.
Płytkowy owszem, z większa czułością, wychodził zgodnie z prawda. Ten strumieniowy nigdy.
Tak nawet bete zrobiłam, ale cieszę się że wiedziałam o ciąży. Przynajmniej nie mam teraz stresu że z czymś nie trafiamy albo inne rzeczy. Bo wiemy że jesteśmy w stanie zafasolkowaćDobrze kojarzę że zrobiłaś test przed datą miesiączki?
No ba jak to już któraś z was pisała cycki na wierzch, nogi do góry a głowa w dółSeneatsui działaj działaj w tamtym miesiącu się udało ale coś brakło teraz już może się okazać ze organizm jest gotowy.mocno tzrymam kciuki
Dziewczyny ja również życzę zdrowych i spokojnych świąt, wszystkim owulujacym w najbliższych dniach samych owocnych zblizen, a oczekujący już na kreski samych pozytywów wszystkim w fazie wstrzymania radości z seksu dla seksu. I wiecie co? Damy radę bo kto jak nie my
Milipiet
Kochane Kobietki, życzę Wam Wesołych, spokojnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt! Dużo pogody ducha i wytrwałości w dalszych staraniach. Zdrowych i spokojnych ciąż oby było nas coraz więcej z forum. Spełnienia najskrytszych marzeń i zdrowia na każdy dzień ❤❤❤❤ szampańskiego Sylwestra oby 2020 był najlepszym rokiem w Waszym życiu ❤❤❤
A ja dziękuję Wam za wsparcie i odpowiedzi na wiele pytań nie zostawiam Wasi nie żegnam się z Wami
będę informować na bierząco co się ze mną dzieje (moja pierwsza ciąża, pierwsze doświadczenia) ale bardzo chciałam Wam za wszystko podziękować, wsparcie od Was jest najlepsze!
A ja dziękuję Wam za wsparcie i odpowiedzi na wiele pytań nie zostawiam Wasi nie żegnam się z Wami
będę informować na bierząco co się ze mną dzieje (moja pierwsza ciąża, pierwsze doświadczenia) ale bardzo chciałam Wam za wszystko podziękować, wsparcie od Was jest najlepsze!
Aklime
Linia testowa musi byc rownie ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej, wtedy jest pozytywny najlepiej rob codziiennie o tej samej pirze az do pozytywnegoDziewczyny bo to mój drugi cykl z testami owu i pierwszy z testami paskowymi to jeszcze nie owulacja nie ? Dziś mój 14 DC
Paulina_1982
A u mnie owu, 11 dc.
Jajniki napieprzają, brzuch spuchnięty. Nie da się tego przeoczyć.
Mąż tym razem współpracujący. [emoji3590]
Ostatnie dwa dni była przerwa więc trzeba polować teraz na jajo...
Jajniki napieprzają, brzuch spuchnięty. Nie da się tego przeoczyć.
Mąż tym razem współpracujący. [emoji3590]
Ostatnie dwa dni była przerwa więc trzeba polować teraz na jajo...
Dwa+Trzy
Też tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.A mnie dalej zastanawia ten sluz brazowy przy duphastonie... to znaczy ze mam zwiekszyc dawke? Bo biore tylko po jednej
reklama
Aklime
Tez mam nadzieje oby @ tylko nie przyszla za szybko.. zrobilam sobie dlugie paznokcie to nawet szyjki nie zbadam juzTeż tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.
Ostatnia edycja: