reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mi pink różowy strumieniowy o czułości 10 nigdy nie wyszedł. Tzn zawsze wychodził na negatywny.
Płytkowy owszem, z większa czułością, wychodził zgodnie z prawda. Ten strumieniowy nigdy.
Mnie strumieniowy Pink wykrył ciążę przy stężeniu we krwi bhc 8.4 także ja je będę polecać:)

Dobrze kojarzę że zrobiłaś test przed datą miesiączki?
Tak nawet bete zrobiłam, ale cieszę się że wiedziałam o ciąży. Przynajmniej nie mam teraz stresu że z czymś nie trafiamy albo inne rzeczy. Bo wiemy że jesteśmy w stanie zafasolkować :)

Seneatsui działaj działaj w tamtym miesiącu się udało ale coś brakło teraz już może się okazać ze organizm jest gotowy.mocno tzrymam kciuki :)
No ba :) jak to już któraś z was pisała cycki na wierzch, nogi do góry a głowa w dół ;)

Dziewczyny ja również życzę zdrowych i spokojnych świąt, wszystkim owulujacym w najbliższych dniach samych owocnych zblizen, a oczekujący już na kreski samych pozytywów :) wszystkim w fazie wstrzymania radości z seksu dla seksu. I wiecie co? Damy radę bo kto jak nie my 😘

Kochane Kobietki, życzę Wam Wesołych, spokojnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt! Dużo pogody ducha i wytrwałości w dalszych staraniach. Zdrowych i spokojnych ciąż oby było nas coraz więcej z forum. Spełnienia najskrytszych marzeń i zdrowia na każdy dzień ❤❤❤❤ szampańskiego Sylwestra oby 2020 był najlepszym rokiem w Waszym życiu ❤❤❤

A ja dziękuję Wam za wsparcie i odpowiedzi na wiele pytań 😊 nie zostawiam Wasi nie żegnam się z Wami
😊 będę informować na bierząco co się ze mną dzieje (moja pierwsza ciąża, pierwsze doświadczenia) ale bardzo chciałam Wam za wszystko podziękować, wsparcie od Was jest najlepsze!

A mnie dalej zastanawia ten sluz brazowy przy duphastonie... to znaczy ze mam zwiekszyc dawke? Bo biore tylko po jednej

A mnie dalej zastanawia ten sluz brazowy przy duphastonie... to znaczy ze mam zwiekszyc dawke? Bo biore tylko po jednej
Też tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.

reklama
Też tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.
Tez mam nadzieje ;) oby @ tylko nie przyszla za szybko.. zrobilam sobie dlugie paznokcie to nawet szyjki nie zbadam juz 😂

Ostatnia edycja:
Do góry