reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mi pink różowy strumieniowy o czułości 10 nigdy nie wyszedł. Tzn zawsze wychodził na negatywny.
Płytkowy owszem, z większa czułością, wychodził zgodnie z prawda. Ten strumieniowy nigdy.
Mnie strumieniowy Pink wykrył ciążę przy stężeniu we krwi bhc 8.4 także ja je będę polecać:)

Dobrze kojarzę że zrobiłaś test przed datą miesiączki?
Tak nawet bete zrobiłam, ale cieszę się że wiedziałam o ciąży. Przynajmniej nie mam teraz stresu że z czymś nie trafiamy albo inne rzeczy. Bo wiemy że jesteśmy w stanie zafasolkować :)

Seneatsui działaj działaj w tamtym miesiącu się udało ale coś brakło teraz już może się okazać ze organizm jest gotowy.mocno tzrymam kciuki :)
No ba :) jak to już któraś z was pisała cycki na wierzch, nogi do góry a głowa w dół ;)

Dziewczyny ja również życzę zdrowych i spokojnych świąt, wszystkim owulujacym w najbliższych dniach samych owocnych zblizen, a oczekujący już na kreski samych pozytywów :) wszystkim w fazie wstrzymania radości z seksu dla seksu. I wiecie co? Damy radę bo kto jak nie my 😘

Kochane Kobietki, życzę Wam Wesołych, spokojnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt! Dużo pogody ducha i wytrwałości w dalszych staraniach. Zdrowych i spokojnych ciąż oby było nas coraz więcej z forum. Spełnienia najskrytszych marzeń i zdrowia na każdy dzień ❤❤❤❤ szampańskiego Sylwestra oby 2020 był najlepszym rokiem w Waszym życiu ❤❤❤

A ja dziękuję Wam za wsparcie i odpowiedzi na wiele pytań 😊 nie zostawiam Wasi nie żegnam się z Wami
😊 będę informować na bierząco co się ze mną dzieje (moja pierwsza ciąża, pierwsze doświadczenia) ale bardzo chciałam Wam za wszystko podziękować, wsparcie od Was jest najlepsze!

A mnie dalej zastanawia ten sluz brazowy przy duphastonie... to znaczy ze mam zwiekszyc dawke? Bo biore tylko po jednej

A mnie dalej zastanawia ten sluz brazowy przy duphastonie... to znaczy ze mam zwiekszyc dawke? Bo biore tylko po jednej
Też tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.

reklama
Też tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.
Tez mam nadzieje ;) oby @ tylko nie przyszla za szybko.. zrobilam sobie dlugie paznokcie to nawet szyjki nie zbadam juz 😂

Ostatnia edycja:
Do góry