olaaa7
Fanka BB :)
A jakie są u Ciebie objawy?Ja od rana mam uczucie jakby już @, ale na razie cisza. Pewnie już tuż za rogiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie są u Ciebie objawy?Ja od rana mam uczucie jakby już @, ale na razie cisza. Pewnie już tuż za rogiem
Hahaha, i ja wczoraj miałam plamienie a dziś już brak i oczywiście tylko człowiek się nakręca bo pamiętam ostatnio jak się udało to też miałam podobne uczucie, i byłam pewna że zaraz przyjdzie @No to czekamy razem Moja wczoraj pukała (plamiłam) a jak drzwi otwierałam to zwiała
Dziewczyny przypomnijcie kiedy testujecie?
A tak pamiętam, pisałaś trzymam kciukiJa jak zdążę to w niedziele [emoji134]
Myślę, że się spozni Franca i tyle [emoji2368]Daraa to trzymamy kciuki i niech betki rosną a krechy się pokazują. U mnie mam nadzieje, nie będzie trzeba jakiś hormonów brać czy coś brrr...
No właśnie zbytnio to ich nie mam. Jedynie przez ostatnie dni dokuczało podbrzusze, ale to żaden objaw.A jakie są u Ciebie objawy?