reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Daraa to trzymamy kciuki :) i niech betki rosną :) a krechy się pokazują. U mnie mam nadzieje, nie będzie trzeba jakiś hormonów brać czy coś brrr...

Ja kochane bylam wczoraj na wizycie.
Zarodeczek ma 2mm wiec tyci tyci. Na serduszko za szybko. Ale patrzyl na jajniki i gin mowil ze owu byla wlasnie z lewego bo widzi a to tak jak czulam w listopadzie wlasnie. Ten tępy ból z lewej strony ktory trwal pare h do poludnia to bylo to w takim razie 🙂
Trzymam kciuki za testujące 😍
My dzialalismy co dwa dni a w dzien gdzie byla (wg kalendarza owu) to dzien po dniu (tylko te dwa dni) reszta co dwa bo nie mielismy sily. Plus to byl pierwszy mc z wit c i wit e. Oboje bralismy i pilnowalismy tego 🙂

reklama
Do góry