reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A u mnie mój "dziwny przezroczysty sluz" stał się nie płodnym. Nic się nie dzieje. Nawet brzuch mnie nie boli, piersi pełniejsze jak przed @ Ale nic nie boli. Nie wiem czy robić WGL ten test jutro, czy jest jeszcze szansa bo od wczoraj chodzę taka nabuzowana że wydzieram się na wszystkich wkoło, aż mam wyrzuty sumienia. Najbardziej obrywa mąż... Myślę że chyba się nie udało i lada dzień przyjdzie okres.

Wczoraj miałam tylko ból lewego jajnika i pachwiny taki mocny, że aż cała noga mnie rwala. Nie wiem czym był spowodowany, ale dzisiaj już jest ok [emoji4] A Ty jak tam?
@Verona26 a co u Ciebie? Jakieś objawy @? Robisz jutro test?

Zrób jutro z rana! :)
A u mnie mój "dziwny przezroczysty sluz" stał się nie płodnym. Nic się nie dzieje. Nawet brzuch mnie nie boli, piersi pełniejsze jak przed @ Ale nic nie boli. Nie wiem czy robić WGL ten test jutro, czy jest jeszcze szansa bo od wczoraj chodzę taka nabuzowana że wydzieram się na wszystkich wkoło, aż mam wyrzuty sumienia. Najbardziej obrywa mąż... Myślę że chyba się nie udało i lada dzień przyjdzie okres.

Wczoraj miałam tylko ból lewego jajnika i pachwiny taki mocny, że aż cała noga mnie rwala. Nie wiem czym był spowodowany, ale dzisiaj już jest ok [emoji4] A Ty jak tam?

Looo to ja tu czekam od rana na wieści od Ciebie, a Ty dziś nie testowałaś :( No wiesz! ( foch ) Jutro to już koniecznie! Hehehe :)

U mnie od wczoraj sucho po podcieraniu chociaż dziś czuję wilgoć w środku i co chwilę sprawdzam czy to nie @. Miałam lekkie kłucie jajników wczoraj i moment dziś i nic poza tym, aaa znowu popołudniu mam ciepła głowę,to już któryś dzień z rzędu. Ja to jakaś dziwna jestem bo dziś pomyślałam że się boje ze się może udało i trzeba będzie znowu przechodzić poród [emoji85]

Jutro przewiduje okres. Dziś szyjka się ciut obniżyła jest bardziej miękka niż wczoraj i już nie tak zamknięta. Z reszta dziś na papierze zobaczyłam leciutką niteczkę krwi wiec nie tym razem.

reklama
Do góry