reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jutro przewiduje okres. Dziś szyjka się ciut obniżyła jest bardziej miękka niż wczoraj i już nie tak zamknięta. Z reszta dziś na papierze zobaczyłam leciutką niteczkę krwi wiec nie tym razem.
Może jeszcze nie wszystko stracone :) ja to już nie wiem jak ta szyjka powinna wyglądać. W ciąży dowiedziałam się że mam tyłozgięcie macicy. Czy to się już ma od zawsze czy tak podczas ciąży się zrobiło? Czytałam że przy tyłozgięciu są oczywiście inne objawy, tzn szyjka inaczej się zachowuje niż normalnie.

reklama
Może jeszcze nie wszystko stracone :) ja to już nie wiem jak ta szyjka powinna wyglądać. W ciąży dowiedziałam się że mam tyłozgięcie macicy. Czy to się już ma od zawsze czy tak podczas ciąży się zrobiło? Czytałam że przy tyłozgięciu są oczywiście inne objawy, tzn szyjka inaczej się zachowuje niż normalnie.

Mi podczas operacji opisali ze mam tylozgięcie, później inny gin mi powiedział ze to jakiś błąd bo mam przodozgiecie ;) Ponoć nie ma to większego znaczenia.

U mnie beta pozwoliła na czujność i wykryć ciąże pozamaciczną, więc myślę, że warto ją wykonywać nie tylko dla swojego spokoju ;)

Gdzie mialas ulokowana ciaze pozamaciczna? Jeśli chcesz o tym pisać.
Edim/ już przeczytałam. Wycieli ci jajowod? Znasz powód pozamacicznej? Jakie masz zalecenia teraz? Badalas drożność drugiego?

Ostatnia edycja:
reklama
Myślę, że to nie przez te wczesniejsze branie duphastonu, bo działa on.. "doraźnie", czyli podczas jego brania.
Może to po prostu bliźnięta 🥰🥰🥰
Ja nie uwazam, że to, ze 2 lata temu brałam duphaston w jakikolwiek sposób wpływa na mój obecny poziom progesteronu. Czytalam o tym, że przy bliźniętach progesteron może być wyższy. Ale przy powikłaniach ciążowych też :(

Do góry