reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czyli staracie sie o drugiego dzidziusia? :)
Ja mam tylko jeden test i nie kupuje wiecej.. nie chce tym razem swirowac. Chce wytrzymac jak najdluzej, zeby sie nie rozczarowac.
Nie nie, o pierwszego. Udało się zajść wiosną tego roku (po 9msc starań), ale maluch opuścił nas w lipcu w 12tc.
Jakbym miała tylko jeden to pewnie też bym poczekała, a jak jest pare na stanie to tak właśnie kusi ;)

O jej :( przykro mi.. nie potrafie wyobrazic sobie co musisz czuc. Wlasnie dlatego nie kupowalam wiecej, ale jak pozniej bedzie potrzeba to wiadomo, ze kupie ;)

U mnie wczoraj owulacja wg kalendarzyka, z mężem oczywiście podziałaliśmy ale co z tego wyniknie dowiem się za tydzień. W ogóle przestałam czuć ogromną potrzebe posiadania drugiego dziecka, ale w dalszym ciągu je chce tylko nie jest to już najważniejszą rzeczą na której się skupiam. Zaczynam odpuszczać podtym względem, uciesze się jak się uda ale jak będziemy rodzicami jednego dzieciątka to też się nic nie stanie.

O jej :( przykro mi.. nie potrafie wyobrazic sobie co musisz czuc. Wlasnie dlatego nie kupowalam wiecej, ale jak pozniej bedzie potrzeba to wiadomo, ze kupie ;)
Jak to mówią czas leczy rany, choć ten aniołek na zawsze już zostanie w serduchu. Za około miesiąc mieliśmy być już w 3, ale widocznie jeszcze musimy poczekać.
Ja to jestem w gorącej wodzie kąpana, lubię mieć zapas ;)

reklama
Do góry