reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja tez byłam... Wszystko mnie w pracy wkurzalo serio aż dziewczyny sie pytaly czy cos sie stało, a ja ze mam pms [emoji16]
Kurcze a jutro ide na bete i mam stress ile wynosi [emoji848]
Kochana w takie cuda nie wierzę [emoji23]za bardzo już jestem "wscieknieta"

Ja tez byłam... Wszystko mnie w pracy wkurzalo serio aż dziewczyny sie pytaly czy cos sie stało, a ja ze mam pms [emoji16]
Kurcze a jutro ide na bete i mam stress ile wynosi [emoji848]
Dziś to myślałam, że wszystkich pozabijam [emoji23] ale nie.. Nie w moim przypadku. Czekam grzecznie @[emoji56]
Twoja pierwsza beta?

A u mnie dzis dopiero 7dc i test owu pozytywny, pierwszy raz ! Przytulanki byly wczoraj, wiec jak myslicie, poczekac do jutra?

Czy to nie za wczesnie na owulke? Wczesneijsze cykle ok 40 dni, ostatni z dupkiem 26..

Ps. Nie 2 a 4 cs :) 5 po anty

Załączniki

• 20191217_181613.jpg
    20191217_181613.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Tak dokładnie miałam wcale nie robić.... Ale w 2018 urodziłam synka w 34\35 z ZE. A mam 3 zdrowych dzieciaczkow. Lekarz( proeadzilam ciążę u innego a do niego poszlak na 3 d) który mnie późno bo w 28 tyg zdiagnozowal zalecił zrobic mi bete. Jeżeli bedzie wysoka nie bede musiała robic przyrostu.
Dziś to myślałam, że wszystkich pozabijam [emoji23] ale nie.. Nie w moim przypadku. Czekam grzecznie @[emoji56]
Twoja pierwsza beta?

Tak dokładnie miałam wcale nie robić.... Ale w 2018 urodziłam synka w 34\35 z ZE. A mam 3 zdrowych dzieciaczkow. Lekarz( proeadzilam ciążę u innego a do niego poszlak na 3 d) który mnie późno bo w 28 tyg zdiagnozowal zalecił zrobic mi bete. Jeżeli bedzie wysoka nie bede musiała robic przyrostu.
Będzie dobrze :) podziel się jutro wynikiem [emoji110]

Ja 3 lata walczyłam sprobuj używac niezapachowego papieru toaletowego nie płukac bielizny w płynie do płukania tkanin i prac ubrania w proszku dla niemowlat. Ja uzywan proszu dezynfekcyjnego clovin septon. Dziala nie mam nawrotu grzybka od kilku lat
U mnie już od dłuższego czasu jest dobrze więc to co teraz stosuje widocznie się u mnie sprawdza ;) ale z tym zapachowym papierem i podpaskami i wkładkami to masz rację, też źle to znosiłam i teraz unikam jak ognia :)

reklama
Do góry