ElaStyczna
Fanka BB :)
A ktory masz dzis dzien i z iluJa się głupia pokusiłam... Biel biel i jeszcze raz biel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory masz dzis dzien i z iluJa się głupia pokusiłam... Biel biel i jeszcze raz biel
Dziś 25. Cykle ostatnio 26-28A ktory masz dzis dzien i z ilu
To moze za wczesnie jeszcze nie smutaj. Ile dni po owulacji mozesz byc? Mialas jakies usg?Dziś 25. Cykle ostatnio 26-28
Przy pierwszej ciąży gdzie miałam cykle 28-30, bladzioch był w 27dc, niby szanse jeszcze są... Nie miałam usg, pozytywny test owu wyszedł mi w 12dc i wtedy też mocno odczuwałam podbrzuszeTo moze za wczesnie jeszcze nie smutaj. Ile dni po owulacji mozesz byc? Mialas jakies usg?
Ja w niedziele ale chyba nie zdążę nawet [emoji23]Czy ktoś dziś testuje?
Oj tam Ja w piątek.Ja w niedziele ale chyba nie zdążę nawet [emoji23]
Ja może w piątek zrobię powtórkę jeśli @ mnie nie wyprzedziOj tam Ja w piątek.
Ja testuje we wtorek, ale juz mnie podkusilo zeby pierwsza probe zrobic w niedziele. Ale chce wytrzymac do tego wtorkuJa może w piątek zrobię powtórkę jeśli @ mnie nie wyprzedzi
Czy ktoś dziś testuje?
Czyli staracie sie o drugiego dzidziusia?Ja może w piątek zrobię powtórkę jeśli @ mnie nie wyprzedzi