reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Czas na mnie! Kochana gratuluję! Mam nadzieję, że ja też dołączę, to czekanie do poniedziałku to jakaś katorga 🙄
Mega się cieszę, Twoja beta dała mi nadzieję na moją!
Zdrówka dla Ciebie i Ziarenka, spokojnej ciąży i duuuuużego przyrostu bety w następnych dniach. 🥰
Szkoda ze wyniki dopiero w pon. Będę trzymać kciuki 😁

reklama
Ja dzisiaj powtórzyłam rano test, z p-go siku, bo wolałam sie dodatkowo upewnić czy brać dostinex i oczywiście żadnej drugiej kreski
Wzięlam ostatnią tabletke duphastonu i czekam na @
Jadę jutro na poprawienie humoru do ikea na zakupy, a co.
Wszystkim dziewczynom z choćby bladą druga kreską gratuluję Szczęściary z Was :)

Ja miałam podobne wyniki. Tsh i ft4 w normie, a anty tpo ok 95, do tego miałam jeszcze usg tarczycy. Po obejrzeniu wszystkiego razem przez endo dowiedziałam się, że mam niedoczynność
Czy robiłaś pozostałe badania na tarczyce czy od razu poszłaś z takimi jak z załączonym przez ze mnie zdjęciu?

reklama
Miałaś przeczucie czy jakieś objawy? No u mnie żadne przeczucia nigdy się nie sprawdzają [emoji4]
Bardziej przeczucie. Z objawów to nic szczególnego co by mogło wskazywać na ciążę: klucie jajników ale mnie dość często kłują jajniki, parę razy dziwnie ciągnęło mnie jakby w szyjce ale też miewałam takie odczucia wcześniej nie będąc w ciąży, wieczorem kiepski apetyt i bardzo wzdęty brzuch przez kilka ostatnich dni.

Do góry