reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja trzy dni przed pozytywem mialam biegunke 😅
Ja od kilku dni też coś nie tak mam z "2" 😂

Gratulacje dziewczyny! Rośnijcie zdrowo :)
Jeszcze ja jeszcze ja ! Gratulacje! Strasznie się cieszę że w tym pięknym miesiącu kolejna cudowna wiadomość!
Ja w 6 tugodniu jechałam w dluzsza podróż to krzyczałam na męża jak w dziury wjeżdża bo bałam się o ciaze [emoji23]
Gratuluje dziewczyny z całego serducha
Dzięki dziewczyny 😗

To już była moja druga ^^ pierwsza miałam 8,4 :) w środę A teraz 14,5 w pt :)

Ja miałam w sumie dwa dni pod rząd, jeden dzień przerwy i 3 dni pod rząd:) i płodne się zaczęły niby w niedzielę, to działalność w pon i we wtorek, środa przerwa, potem od czwartku do soboty codzień A owy była w piątek chyba. I jest :)
w różnych godzinach, jak tylko mi się udało chłopa dorwać :D
A to przepraszam, zapomniałam.. fajny przyrost 😊

Czas na mnie! Kochana gratuluję! Mam nadzieję, że ja też dołączę, to czekanie do poniedziałku to jakaś katorga 🙄
Mega się cieszę, Twoja beta dała mi nadzieję na moją!
Zdrówka dla Ciebie i Ziarenka, spokojnej ciąży i duuuuużego przyrostu bety w następnych dniach. 🥰
Trzymam kciuki z całych sił i czekam razem z Tobą do poniedziałku 😗 dziękuję bardzo 🤩

reklama

Załączniki

• IMG_20191213_223339.jpg
    IMG_20191213_223339.jpg
    413,2 KB · Wyświetleń: 120
Do góry