[emoji4] dziękuję i życzę wam wszystkim takich A nawet mocniejszych [emoji173][emoji7][emoji7]śliczne kreseczki
reklama
Freja
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo! Jestem dobrej myśli, no i napiłam się soku, pyk, zgaga.Szkoda ze wyniki dopiero w pon. Będę trzymać kciuki
Nie miałam zgagi z dobre pół roku.
Może dopatruje się objawów w każdej anomalii? Nie ma co myśleć, czekam na wynik.
martini87
Fanka BB :)
Ja od kilku dni też coś nie tak mam z "2"Ja trzy dni przed pozytywem mialam biegunke
Gratulacje dziewczyny! Rośnijcie zdrowo
Jeszcze ja jeszcze ja ! Gratulacje! Strasznie się cieszę że w tym pięknym miesiącu kolejna cudowna wiadomość!
Dzięki dziewczynyJa w 6 tugodniu jechałam w dluzsza podróż to krzyczałam na męża jak w dziury wjeżdża bo bałam się o ciaze [emoji23]
Gratuluje dziewczyny z całego serducha
Smerfetka94
Laski kurcze jaja.
Robilam wczoraj z glupia test.patrzę nic nie ma to niech sobie lezy.
Zobaczyłam na niego dzisiaj a tam kreska,nawet za bardzo nie trzeba sie przyglądać.
Wiem ze nie odczytuje sie po uplywie 5 min ale nie moge doczekać sie.jutrzejszego testowania ;D
Zobaczyłam na niego dzisiaj a tam kreska,nawet za bardzo nie trzeba sie przyglądać.
Wiem ze nie odczytuje sie po uplywie 5 min ale nie moge doczekać sie.jutrzejszego testowania ;D
martini87
A to przepraszam, zapomniałam.. fajny przyrostTo już była moja druga ^^ pierwsza miałam 8,4 w środę A teraz 14,5 w pt
Ja miałam w sumie dwa dni pod rząd, jeden dzień przerwy i 3 dni pod rząd i płodne się zaczęły niby w niedzielę, to działalność w pon i we wtorek, środa przerwa, potem od czwartku do soboty codzień A owy była w piątek chyba. I jest
w różnych godzinach, jak tylko mi się udało chłopa dorwać
martini87
Trzymam kciuki z całych sił i czekam razem z Tobą do poniedziałku dziękuję bardzoCzas na mnie! Kochana gratuluję! Mam nadzieję, że ja też dołączę, to czekanie do poniedziałku to jakaś katorga
Mega się cieszę, Twoja beta dała mi nadzieję na moją!
Zdrówka dla Ciebie i Ziarenka, spokojnej ciąży i duuuuużego przyrostu bety w następnych dniach.
martini87
Powodzenia jutroLaski kurcze jaja.
Aklime
GratulacjeWitam kobitki
Mi w Dzień spodziewanej 5 wyszedł delikatny cień więc nie do końca wierzyłam że się udało
Następny był z 6 kolejny z 7 A kolejnym z 10 więc wniosek jest taki że nie zawsze wyjdzie od razu [emoji847]Zobacz załącznik 1056551Zobacz załącznik 1056552Zobacz załącznik 1056555Zobacz załącznik 1056559
Ale super! Zrób zdjęcieLaski kurcze jaja.
reklama
Smerfetka94
Nic nie widac na fotceAle super! Zrób zdjęcie
Załączniki