reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja trzy dni przed pozytywem mialam biegunke 😅
Ja od kilku dni też coś nie tak mam z "2" 😂

Gratulacje dziewczyny! Rośnijcie zdrowo :)
Jeszcze ja jeszcze ja ! Gratulacje! Strasznie się cieszę że w tym pięknym miesiącu kolejna cudowna wiadomość!
Ja w 6 tugodniu jechałam w dluzsza podróż to krzyczałam na męża jak w dziury wjeżdża bo bałam się o ciaze [emoji23]
Gratuluje dziewczyny z całego serducha
Dzięki dziewczyny 😗

To już była moja druga ^^ pierwsza miałam 8,4 :) w środę A teraz 14,5 w pt :)

Ja miałam w sumie dwa dni pod rząd, jeden dzień przerwy i 3 dni pod rząd:) i płodne się zaczęły niby w niedzielę, to działalność w pon i we wtorek, środa przerwa, potem od czwartku do soboty codzień A owy była w piątek chyba. I jest :)
w różnych godzinach, jak tylko mi się udało chłopa dorwać :D
A to przepraszam, zapomniałam.. fajny przyrost 😊

Czas na mnie! Kochana gratuluję! Mam nadzieję, że ja też dołączę, to czekanie do poniedziałku to jakaś katorga 🙄
Mega się cieszę, Twoja beta dała mi nadzieję na moją!
Zdrówka dla Ciebie i Ziarenka, spokojnej ciąży i duuuuużego przyrostu bety w następnych dniach. 🥰
Trzymam kciuki z całych sił i czekam razem z Tobą do poniedziałku 😗 dziękuję bardzo 🤩

reklama

Załączniki

• IMG_20191213_223339.jpg
    IMG_20191213_223339.jpg
    413,2 KB · Wyświetleń: 118
Do góry