reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
czytam i trzymam kciuki za kreseczki,ja w sumie to nie wiem co zrobic,testowac,czy nie :/ dostałam krwawienia w 18 dc,polecialam do lekarza i dostalam tabletki -cyclonamine i organetril,mialam brac 10 dni i tak tez zrobilam,tabletki skonczylam brac 27-go listopada i do tej pory okres sie nie pojawił i nie wiem czy testowac czy nie,mam tez skierowanie na badania i mam wykonac to jedno badanie w 3-4dniu cyklu i tak teraz wisze

czytam i trzymam kciuki za kreseczki,ja w sumie to nie wiem co zrobic,testowac,czy nie :/ dostałam krwawienia w 18 dc,polecialam do lekarza i dostalam tabletki -cyclonamine i organetril,mialam brac 10 dni i tak tez zrobilam,tabletki skonczylam brac 27-go listopada i do tej pory okres sie nie pojawił i nie wiem czy testowac czy nie,mam tez skierowanie na badania i mam wykonac to jedno badanie w 3-4dniu cyklu i tak teraz wisze

Tez mam badania w 3 dc zrobić. Co masz? Pewnie ze testuj to nie boli :)

Witam kobitki
Mi w Dzień spodziewanej 5 wyszedł delikatny cień więc nie do końca wierzyłam że się udało
Następny był z 6 kolejny z 7 A kolejnym z 10 więc wniosek jest taki że nie zawsze wyjdzie od razu [emoji847]
Resized_20191205_065537.jpeg
Resized_20191206_044935.jpeg
Resized_20191207_042943.jpeg
Resized_20191210_071056.jpeg

reklama
Do góry