reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
To już była moja druga ^^ pierwsza miałam 8,4 w środę A teraz 14,5 w ptGratuluję to widzę, że wynik mamy podobny robisz druga betę czy nie?
Ja miałam w sumie dwa dni pod rząd, jeden dzień przerwy i 3 dni pod rząd i płodne się zaczęły niby w niedzielę, to działalność w pon i we wtorek, środa przerwa, potem od czwartku do soboty codzień A owy była w piątek chyba. I jestPytanie do zaciążonych - jaki schemat bzykania okazał się u was skuteczny? Co dwa dni czy inaczej?
I bardziej rano czy bardziej wieczór?
w różnych godzinach, jak tylko mi się udało chłopa dorwać
Aklime
U mnie 3dcHaha no wyzwanie żeby nie przeć
Ja z kolei zastanawiam się od kiedy zacząć przytulanki , dziś mój 4 DC więc może od poniedziałku
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
AntyTPO Cię wystraszyło? Kilka dni temu endokrynolog zlecił mi zrobienie przeciwciał i powiedział, że jeśli wyjdą wysokie to nie panika i szukanie po necie, bo to nie oznacza wcale że aktualnie mam zapalenie tarczycy, ale że kiedyś coś takiego było, stąd przeciwciała.Ktoś pomoże z interpretacja wyników . Trochę się przeraziłam
Naprawdę ?AntyTPO Cię wystraszyło? Kilka dni temu endokrynolog zlecił mi zrobienie przeciwciał i powiedział, że jeśli wyjdą wysokie to nie panika i szukanie po necie, bo to nie oznacza wcale że aktualnie mam zapalenie tarczycy, ale że kiedyś coś takiego było, stąd przeciwciała.
Aklime
To idz na bete w poniedzialek, bedziesz pewnaTeż myślę że zbyt wcześnie. Prędzej będzie jakaś jelitowka, obym tylko całego weekendu na kibelku nie spędziła... Tylko nie to!
Freja
Zaciekawiona BB
Czas na mnie! Kochana gratuluję! Mam nadzieję, że ja też dołączę, to czekanie do poniedziałku to jakaś katorgaBeta 18. Teraz się będę denerwowac, że tak mało.
Mega się cieszę, Twoja beta dała mi nadzieję na moją!
Zdrówka dla Ciebie i Ziarenka, spokojnej ciąży i duuuuużego przyrostu bety w następnych dniach.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Powtarzam jego słowa. Przy czym zawsze miałam za wysokie TSH i ciekawa jestem jakie będę mieć antyTPO.Naprawdę ?
reklama
Ja miałam podobne wyniki. Tsh i ft4 w normie, a anty tpo ok 95, do tego miałam jeszcze usg tarczycy. Po obejrzeniu wszystkiego razem przez endo dowiedziałam się, że mam niedoczynnośćKtoś pomoże z interpretacja wyników . Trochę się przeraziłam