reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie tak było jak tylko próbowałam zapalić... od razu toaleta. I takim oto sposobem nie palę już 2 dni [emoji16] I jak ktoś pali przy mnie, przeszkadza mi chociaż sama jestem palaczem.

reklama
Gratuluję ;) to widzę, że wynik mamy podobny ;) robisz druga betę czy nie?
To już była moja druga ^^ pierwsza miałam 8,4 :) w środę A teraz 14,5 w pt :)
Pytanie do zaciążonych - jaki schemat bzykania okazał się u was skuteczny? Co dwa dni czy inaczej?
I bardziej rano czy bardziej wieczór?
Ja miałam w sumie dwa dni pod rząd, jeden dzień przerwy i 3 dni pod rząd:) i płodne się zaczęły niby w niedzielę, to działalność w pon i we wtorek, środa przerwa, potem od czwartku do soboty codzień A owy była w piątek chyba. I jest :)
w różnych godzinach, jak tylko mi się udało chłopa dorwać :D

Ktoś pomoże z interpretacja wyników . Trochę się przeraziłam

Załączniki

• A8A3FEA6-A2C8-46A6-91B7-8E31A67EE157.jpeg
    A8A3FEA6-A2C8-46A6-91B7-8E31A67EE157.jpeg
    164,8 KB · Wyświetleń: 93
Ktoś pomoże z interpretacja wyników . Trochę się przeraziłam
AntyTPO Cię wystraszyło? Kilka dni temu endokrynolog zlecił mi zrobienie przeciwciał i powiedział, że jeśli wyjdą wysokie to nie panika i szukanie po necie, bo to nie oznacza wcale że aktualnie mam zapalenie tarczycy, ale że kiedyś coś takiego było, stąd przeciwciała.

Beta 18. Teraz się będę denerwowac, że tak mało.
Czas na mnie! Kochana gratuluję! Mam nadzieję, że ja też dołączę, to czekanie do poniedziałku to jakaś katorga 🙄
Mega się cieszę, Twoja beta dała mi nadzieję na moją!
Zdrówka dla Ciebie i Ziarenka, spokojnej ciąży i duuuuużego przyrostu bety w następnych dniach. 🥰

reklama
Do góry