Smerfetka94
Fanka BB :)
Testuje ktos jutro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 18. Teraz się będę denerwowac, że tak mało.
Gratulacje dziewczyny! Rośnijcie zdrowoBeta 14,5 także super
Chyba @olaaa7 ma w planachTestuje ktos jutro?
O, fajnie Nie bede samaChyba @olaaa7 ma w planach
Jeszcze ja jeszcze ja ! Gratulacje! Strasznie się cieszę że w tym pięknym miesiącu kolejna cudowna wiadomość!Cieszę się cieszę a zarazem się boję i trochę jeszcze nie dowierzam
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpo i dziękuję Wam za gratulacje i ciepłe słowa
Ja też nie dowierzałam w 1 ciąży . Mało tego każde siusiu to był dla mnie straszny stres że wszystko wypadnie grupie to co ? Z drugą pewt będę miała to samo jak w końcu się udaMyślę że jak ja bym ujrzała 2 kreski też bym nie dowierzala... [emoji4] Musi to byc piękne uczucie ! [emoji4]
Oj tam siusiu. Weź zrób "dwójkę"...Ja też nie dowierzałam w 1 ciąży . Mało tego każde siusiu to był dla mnie straszny stres że wszystko wypadnie [emoji87][emoji2356] grupie to co ? Z drugą pewt będę miała to samo [emoji1745] jak w końcu się uda
Haha no wyzwanie żeby nie przećOj tam siusiu. Weź zrób "dwójkę"...