reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Super! Gratulacje! Nie martw się nic, tylko się ciesz że się udało! [emoji4]
Cieszę się cieszę 😍 a zarazem się boję i trochę jeszcze nie dowierzam 😲
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpo 🙂 i dziękuję Wam za gratulacje i ciepłe słowa 😗

reklama
Myślę że jak ja bym ujrzała 2 kreski też bym nie dowierzala... [emoji4] Musi to byc piękne uczucie ! [emoji4]
Cieszę się cieszę [emoji7] a zarazem się boję i trochę jeszcze nie dowierzam [emoji44]
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpo [emoji846] i dziękuję Wam za gratulacje i ciepłe słowa [emoji10]

Cieszę się cieszę 😍 a zarazem się boję i trochę jeszcze nie dowierzam 😲
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpo 🙂 i dziękuję Wam za gratulacje i ciepłe słowa 😗

Pewnie, że nie ma. Ogromne szczęście Cię spotkało. A betę warto powtarzać żeby mieć jasność co do jej wzrostu.

Co ja bym dała za taki wynik... :sad:

Myślę że jak ja bym ujrzała 2 kreski też bym nie dowierzala... [emoji4] Musi to byc piękne uczucie ! [emoji4]
Moja druga kreska była tak blada, że nie byłam pewna, czy ja widzę czy m tylko urojenia ;) po kilku godzinach zniknęła i teraz nie widać jej wcale. A na betę poszłam z jednej strony zachęcona tym bladziochem a z drugiej bo już od wtorku czułam, że jestem w ciąży ;)

Moja koleżanka także robiły dwa testy niestety wszystkie negatywne. Ale mówiła że czuła się inaczej. Więc zrobiła bete i wyszła jej 50 więc et już dawno powinien to wykryć [emoji4] Sama nie wiem czy wierzę w te testy.
Moja druga kreska była tak blada, że nie byłam pewna, czy ja widzę czy m tylko urojenia ;) po kilku godzinach zniknęła i teraz nie widać jej wcale. A na betę poszłam z jednej strony zachęcona tym bladziochem a z drugiej bo już od wtorku czułam, że jestem w ciąży ;)

Miałaś przeczucie czy jakieś objawy? No u mnie żadne przeczucia nigdy się nie sprawdzają [emoji4]

reklama
A co znaczy, że czułaś? Podziel się z czekającymi

Do góry