Czekamy na relację po wizycie! Dobrze pamiętam, że zastanawiałas się nad owu w 6dc??Ja jutro idę na badanie będzie to mój 11 dc
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na relację po wizycie! Dobrze pamiętam, że zastanawiałas się nad owu w 6dc??Ja jutro idę na badanie będzie to mój 11 dc
Raczej nie ponieważ od 5 lat jestem w DE.I
Ooo super, a masz jakiegos lekarza z okolic ktorego moglabys polecic?
Mialam jutro isc na badanie prolaktyny, ale w sumie to nie wiem co mam zrobic. @ mialam dostac 06.12, ale od wczoraj plamie tak jakby to byl pierwszy dzien cyklu i nie wiem czy traktowac to jako @ czy czekac az sie bardziej rozkręcić. Tak jak dziewczyny wspominaly tutaj, badanie prolaktyny powinno sie wykonac w 2-5 dniu cyklu. Co myślicie?
Dziękuję za informacje. W jaki sposob najlepiej przygotowac sie do badania?Ja prolaktyne robiłam kilka razy w trakcie cyklu i gin mówiła że prl akurat nie ma wpływu dzień cyklu A pora i przygotowanie do badania
Nie możesz dzień wcześniej współżyc, pić alkohoku, mi dr powiedziała żeby nie ćwiczyć dzień wcześniej żeby pójść jak naj wcześniej rano i koniecznie posiedzieć 20 min przed pobrabiem.Dziękuję za informacje. W jaki sposob najlepiej przygotowac sie do badania?
Prof. Sajdak. Ostrzegam tylko, że ma bardzo specyficzne poczucie humoru, które niektórych razi (wystarczy poczytać opinie na znany lekarz) Ale jakie to ma znaczenie jeśli jest dobrym specjalistąJa jestem ok 100 km od Poznania ale jeśli jest dobry to jestem w stanie jechać
Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku prawie 33 lat Teraz mam 34 i staram się o drugie@Dorciaaaa88
@PIGUŁECZKA86
A myślałam że tylko ja po 30tce zaczęłam starania o pierwsze dziecko. Mam 31 lat. Dobrze wiedzieć że nie jestem sama
Po 12 latach odstawiłam antykoncepcję. Pierwszy cykl 29 dni, podobno bezowulacyjny. Dziś 4 dc, mierze temperaturę, nie wiem czy będzie owulacja. W styczniu planuje iść sprawdzić na usg czy wszystko wróciło do normy
No to teraz wiem juz wszystko, wybiore sie w czwartek na badanie przy okazji zabiore męża na badania. 3majcie kciuki za wyniki.Nie możesz dzień wcześniej współżyc, pić alkohoku, mi dr powiedziała żeby nie ćwiczyć dzień wcześniej żeby pójść jak naj wcześniej rano i koniecznie posiedzieć 20 min przed pobrabiem.
Widze, ze staraczek 30+ coraz wiecej myslalam, ze jako jedna z nielicznych bede starac sie w takim wieku o dziecko.Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku prawie 33 lat Teraz mam 34 i staram się o drugie