reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja tez wybiore sie jednak w pozniejszym terminie, bede miala chociaz pewnosx ktory to dzien cyklu.
A to bedzie Twoje pierwsze badanie prolaktyny? W ogole zastanawiam sie czy jest sens badac tez progesteron, bo gdzies o tym tez czytalam na necie. Jak myslicie?
Moje 3, pierwsze wyszło mi 1.5 razy większe, drugie w normie (za radą dziewczyny z tego forum tak myślę ) a jutro będę jeszcze robić progesteron jestem po dwóch cyklach brania duphastonu

reklama
Jest coś w tym , ale i dla nas nadejdzie czas , że zobaczymy dwie kreski . Ida święta, których od jakiegoś czasu nie znosilam , bo są takie rodzinne i dolujace jak się nie ma dzieci i te ciągle pytania, ale może w tym roku ten mag8czny czas przyniesie coś dobrego 😊
Też mam taką nadzieję! Ja mam córeczkę już.. Ale ona tak. Bardzo chce rodzeństwo że aż mi jej żal.. Często powaratza że jej smutno takiej samej.. Ale trzymam kciuki także za Ciebie by w końcu nam się udało!

@Dorciaaaa88
@PIGUŁECZKA86
A myślałam że tylko ja po 30tce zaczęłam starania o pierwsze dziecko. Mam 31 lat. Dobrze wiedzieć że nie jestem sama 🙂
Po 12 latach odstawiłam antykoncepcję. Pierwszy cykl 29 dni, podobno bezowulacyjny. Dziś 4 dc, mierze temperaturę, nie wiem czy będzie owulacja. W styczniu planuje iść sprawdzić na usg czy wszystko wróciło do normy :)

To ja pije z tobą to wino. Byłam dzisiaj u lekarza bo zaczęłam plamić i ciąża była ale właśnie się skończyła. Dostałam gorączkę i wylatuja że mnie ogromne skrzepy ;/
Bardzo przykre..
Cześć, fajnie, że dołączyłas. Nie jestem jeszcze w prawdzie po 30, ale już niedaleko, a odczucia mam całkiem identyczne. Pustka w domu, dlugoletni związek i cała gama różnych problemów z zajściem. Długa droga za Tobą ale i nam się w końcu uda. Trzymam kciuki za Ciebie 😘
Dziękuję...

Mam nadzieję, że każda z nas na tym forum w końcu urodzi zdrowego bobaska... a to całe czekanie sprawi, że bedziemy najlepszymi mamami na świecie

@Dorciaaaa88
@PIGUŁECZKA86
A myślałam że tylko ja po 30tce zaczęłam starania o pierwsze dziecko. Mam 31 lat. Dobrze wiedzieć że nie jestem sama [emoji846]
Po 12 latach odstawiłam antykoncepcję. Pierwszy cykl 29 dni, podobno bezowulacyjny. Dziś 4 dc, mierze temperaturę, nie wiem czy będzie owulacja. W styczniu planuje iść sprawdzić na usg czy wszystko wróciło do normy :)

Ja skończyłam w tym roku 34... Staramy się od sierpnia br, niestety już z jednym poronieniem. Ale piszecie o magii świąt [emoji4] wiec mozeee i my dostaniemy swój mały prezent :)

Ja skończyłam w tym roku 34... Staramy się od sierpnia br, niestety już z jednym poronieniem. Ale piszecie o magii świąt [emoji4] wiec mozeee i my dostaniemy swój mały prezent :)
Tez mam 34 lata
To byłby najwspanialszy prezent na świecie

Mam we wtorek usg Tak bym chciała by pęcherzyki pękły.. ciągle o tym myślę.
Czasem mam takie myśli, że jeśli przez 9 lat się nie udało... Moja doktorka na to mówi, że nie takie przypadki miała, a o wiele gorsze, z partnerami ktorzy mieli tak złe wyniki, że wg nauki nie powinni zostać tatami -a zachodzily te pary w naturalne ciaże. Powiedziała, że zawsze jest szansa, tylko trzeba działać. Staram się trzymać tych jej słów.

reklama
Do góry