Daraa_94
Fanka BB :)
Nie w tym miesiącu mówiłam, że ten jest winny [emoji23][emoji485] aczkolwiek przytulać się będę [emoji23]To działaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie w tym miesiącu mówiłam, że ten jest winny [emoji23][emoji485] aczkolwiek przytulać się będę [emoji23]To działaj
Nie w tym miesiącu mówiłam, że ten jest winny [emoji23][emoji485] aczkolwiek przytulać się będę [emoji23]
Bardzo mi przykro.. to była Twoja pierwsza wizyta odkąd się dowiedziałas?To ja pije z tobą to wino. Byłam dzisiaj u lekarza bo zaczęłam plamić i ciąża była ale właśnie się skończyła. Dostałam gorączkę i wylatuja że mnie ogromne skrzepy ;/
Tak bo to bardzo wczesna. Lepiej tak niż później.Bardzo mi przykro.. to była Twoja pierwsza wizyta odkąd się dowiedziałas?
Ja tak mialam w tym cyklu i to byl ten szczęśliwy cykl.Dziewczyny czy owulacja możliwa jest odrazu po okresie np 6 8 dc? [emoji848]
Przykro miTo ja pije z tobą to wino. Byłam dzisiaj u lekarza bo zaczęłam plamić i ciąża była ale właśnie się skończyła. Dostałam gorączkę i wylatuja że mnie ogromne skrzepy ;/
Kolejny cykl nasz !1 dc...
Może odstawić to wino [emoji23]w środę idę do lekarza to się dowiem czy jest po owu? (jeśli po niej będzie)Ja tak mialam w tym cyklu i to byl ten szczęśliwy cykl.
Super wiadomość!Wlasbie odebrałam wyniki badan progesteron 10 była owulacja w koncu po roku. Jak ja sie ciesze