Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, te 6 tygodni żeby zobaczyć serduszko, to liczy się od dnia ostatniej @ czy od zapłodnienia ? Bo już zgłupiałam.
Czesc, ja niestety nie pomoge Ci w tym temacie, bo nie mam takiej wiedzy. Mimo wszystko postaraj sie nie stresowac, moze pozostale dziewczyny wiedza cos wiecej i beda w stanie troche Cie uspokoic. Ja ze swojej strony 3mam mocno kciuki :*Dziewczyny jestem przerażona w poniedziałek beta 1045 a dzisiaj 1501. Wiem że przyrost powinien być minimum 66 %. Czy mam się już przygotować na najgorsze? Jutro lekarz
Dziewczyny jestem przerażona w poniedziałek beta 1045 a dzisiaj 1501. Wiem że przyrost powinien być minimum 66 %. Czy mam się już przygotować na najgorsze? Jutro lekarz
Hej!cześć, mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście ja się wyłaczyłam bo skoro nie mogłam się starać to nawet tutaj nie wchodziłam. Aktualnie skończyłm 1 owulację w której mogłąm się starać. niestety tylko raz były przytulanki więc nie nastawiam się na dwie kreseczki. ale też nie mamy teraz ciśnienia by włąśnie w pierwszym cyklu od poronienia udało nam się. To tyle po krótce co u mnie. Wielu dziewczynom udało się zajść w październiku?
A jak sobie radzisz