reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Liczy się od @ ;) u mnie jutro zaczyna się 6 tydzień już nie mogę się doczekać aż wkoncu pójdę zobaczyć co tam słychać, a że postanowiłam że pójdę do gina dopiero jak będzie możliwe usłyszeć bicie serca to jeszcze trochę sobie poczekam :)
Dziewczyny, te 6 tygodni żeby zobaczyć serduszko, to liczy się od dnia ostatniej @ czy od zapłodnienia ? Bo już zgłupiałam.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem przerażona:( w poniedziałek beta 1045 a dzisiaj 1501. Wiem że przyrost powinien być minimum 66 %. Czy mam się już przygotować na najgorsze? Jutro lekarz

Dziewczyny jestem przerażona:( w poniedziałek beta 1045 a dzisiaj 1501. Wiem że przyrost powinien być minimum 66 %. Czy mam się już przygotować na najgorsze? Jutro lekarz
Czesc, ja niestety nie pomoge Ci w tym temacie, bo nie mam takiej wiedzy. Mimo wszystko postaraj sie nie stresowac, moze pozostale dziewczyny wiedza cos wiecej i beda w stanie troche Cie uspokoic. Ja ze swojej strony 3mam mocno kciuki :*

Nie ma na razie co sje stresować i nakręcać chociaż wiem ze to trudne
. Jutro porozmawiasz z lekarzem i zobaczysz ze będzie dobrze . Który tydzień i dzień ci wychodzi

cześć, mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście :) ja się wyłaczyłam bo skoro nie mogłam się starać to nawet tutaj nie wchodziłam. Aktualnie skończyłm 1 owulację w której mogłąm się starać. niestety tylko raz były przytulanki więc nie nastawiam się na dwie kreseczki. ale też nie mamy teraz ciśnienia by włąśnie w pierwszym cyklu od poronienia udało nam się. To tyle po krótce co u mnie. Wielu dziewczynom udało się zajść w październiku?
Hej!
wlasnie wczoraj o Tobie myslalam.
mam nadzieje ze juz lepiej :* i z nowa energia zaczynacie, sciskam mocno i trzymam kciuki

reklama
Do góry