5 tydzień i 5 dzieńNie ma na razie co sje stresować i nakręcać chociaż wiem ze to trudne
. Jutro porozmawiasz z lekarzem i zobaczysz ze będzie dobrze . Który tydzień i dzień ci wychodzi
reklama
Milipiet
Fanka BB :)
Mi też 6 wypadają dni płodne także w Mikołajki działamy i zobaczymy z jakim skutkiem. Oczywiście wcześniej monitoring u gina i potwierdzenie wszystkiego jak dobrze pójdzie to testuję w SylwestraNie myśl tak negatywnie Trzeba wierzyć i być dobrej myśli Trzymam kciuki
6.12 u mnie wypada początek niby szansy na zajście Trzymam kciuki za pozytywny efekt
Milipiet
Super! Gratulacje
HappyBabyMama
Sporo czasu zajęło mi nadrobienie wątku od rana
Mega dużo pozytywów!!! Gratuluję i pozdrawiam.
Te, które czekają- głowa do góry i cieszmy się swoimi połówkami bo tylko w ten sposób nie zwariujemy.
My dziś już spacer za sobą, wspólna kolacja, może film ...
Także miłego wieczoru wszystkim życzę!!❤
Mega dużo pozytywów!!! Gratuluję i pozdrawiam.
Te, które czekają- głowa do góry i cieszmy się swoimi połówkami bo tylko w ten sposób nie zwariujemy.
My dziś już spacer za sobą, wspólna kolacja, może film ...
Także miłego wieczoru wszystkim życzę!!❤
Dwa+Trzy
Z tą żurawiną trzeba uważać bo jest niedozwolona w ciąży, chyba że po konsultacji z lekarzem.A ja już mam pierwsze zapalenie pęcherza - ciąża na dobre się nie rozkręciła a ja już z zapaleniem. Pije tylko sok z żurawiny i wit C bo co tu innego
Niestety też mnie męczy nawracające ZUM :/
Dwa+Trzy
Pamiętamy Witaj z powrotemcześć, mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście ja się wyłaczyłam bo skoro nie mogłam się starać to nawet tutaj nie wchodziłam. Aktualnie skończyłm 1 owulację w której mogłąm się starać. niestety tylko raz były przytulanki więc nie nastawiam się na dwie kreseczki. ale też nie mamy teraz ciśnienia by włąśnie w pierwszym cyklu od poronienia udało nam się. To tyle po krótce co u mnie. Wielu dziewczynom udało się zajść w październiku?
Jeśli @ przyjdzie o czasie to testujemy razemMi też 6 wypadają dni płodne także w Mikołajki działamy i zobaczymy z jakim skutkiem. Oczywiście wcześniej monitoring u gina i potwierdzenie wszystkiego jak dobrze pójdzie to testuję w Sylwestra
Dziewczyny kciuki za wyniki bety Po cichu Gratuluję nowych 2 Kreseczek
Dwa+Trzy
Słyszałam już o przypadkach zdrowych ciąż przy słabym przyroście bety. Kiedy powtarzasz wyniki?5 tydzień i 5 dzień
Trzymam mocno kciuki!
reklama
Różamama
Z tą żurawiną trzeba uważać bo jest niedozwolona w ciąży, chyba że po konsultacji z lekarzem.
Niestety też mnie męczy nawracające ZUM :/
Pierwsze słyszę . Mi gin zawsze mówił ze tylko żurawina a najlepiej profilaktyczne pic sok . W pierwszej ciąży miałam stale problemy w drugiej piłam żurawinę i ani jednej infekcji - nie wiem czy był to związek z jej piciem ale nie miałam problemów .