Też mocno trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.U mnie krwawienie ze skrzepami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mocno trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.U mnie krwawienie ze skrzepami...
Nie stresuj się mysza, poki to nie krwawienie to nie ma się co przejmować, najlepiej lez w lozkuPowiedzialam ze nie chce juz z nim gadac i poszlam spac.
Boje sie tylko tego plamienia, co to znowu
Teraz doczytałam że krwawisz. No to do lekarza, może masz krwiaka z którego krwawisz duzo dziewczyn w ciąży tak ma. Trzeba być dobrej myśliNie boli
Od razu dawaj znac. Musi byc dobrzePisalam juz do mojego lekarza. Kazal przyjsc po poludniu
Witaj Jak nie teraz to na pewno w najblizszym czasie. Staracie sie o pierwszego dzidziusia?Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć? U mnie 3.cykl starań. Jutro dzień spodziewanej @. Póki co piersi bolą bardzo, ale to prawie zawsze przed okresem. Bardzo chciałabym, żeby się udało
Hej! U mnie drugi cykl, więc też początkująca Damy radę, jak nie w tym to w następnym! ja dziś 13dc i już czuję ból podbrzusza i jajników - pewnie czas owulacji tuż tużCześć dziewczyny. Mogę dołączyć? U mnie 3.cykl starań. Jutro dzień spodziewanej @. Póki co piersi bolą bardzo, ale to prawie zawsze przed okresem. Bardzo chciałabym, żeby się udało
daj znać co u Ciebie! Trzymam kciuki!Nie boli
Mój pije 5-6 kaw dziennie więc powinien mieć nasienie jak mlody Bóg a jest średnie.Ja w ogóle nie piję, bo nie lubię. Ostatnio czytałam, że 2 filiżanki kawy dziennie poprawiają jakość nasienia u mężczyzn (wg amerykańskich badań). A u kobiet kawa to raczej działa negatywnie na płodność.