Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja wlasnie sprawdzila i bete robilam w 36dc przy cyklach 31
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie staram przypomnieć jak to było w maju kiedy zaszłam, ale wówczas jeszcze nie potrafiłam wyczuć się tam. wydaje mi się że była wysoko, i fakt że test mi cień cienia (na teście 10) wyszedł 2 dni po terminie i beta w ten dzień wyniosła 27 (robiłam bo Narzeczony nie wierzył ) także ja czekam teraz cierpliwie. Mam jeszcze jeden test w zanadrzu ale poczekam jeszcze do weekendu chyba. chociaż znając siebie to kto wie..Ja mialam podobnie przed @ i podobnie mam teraz jak Ty
Już jestem po terminie. W dwóch poprzednich ciążach mdłości przyszły równo z 5 tygodniem.
Ja wlasnie sprawdzila i bete robilam w 36dc przy cyklach 31
Dobrze by było jakby tak było w każdym przypadku. A niestety...Ktoś mi kiedyś powiedział, że wszystko dla każdego człowieka jest już zapisane "gdzieś tam na górze". Więc i na Nas jeszcze oczekujące MUSI przyjść w końcu ten upragniony moment i wyczekiwane II kreseczki.
Wklejam taki wiersz zapozyczony. Jakiś czas temu na Niego trafilam na jakims bardzo starym wątku i zapisałam go sobie.
Pewnego razu bylo dziecko gotowe, zeby sie urodzic. Wiec któregos dnia
zapytalo Boga:
- Mówia, ze chcesz mnie jutro poslac na ziemie, ale jak ja mam tam zyc,
skoro jestem takie male i bezbronne?
- Spomiedzy wielu aniolów wybiore jednego dla ciebie. On bedzie na ciebie
czekal i zaopiekuje sie toba.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robilem nic innego tylko spiewalem i
usmiechalem sie, to mi wystarczalo, by byc szczesliwym.
- Twój aniol bedzie ci spiewal i bedzie sie takze usmiechal do ciebie kazdego
dnia. I bedziesz czul jego anielska milosc i bedziesz szczesliwy.
- A jak bede rozumial, kiedy ludzie beda do mnie mówic, jesli nie znam
jezyka, którym sie posługuja?
- Twój aniol powie ci wiecej pieknych i slodkich slów niz kiedykolwiek
slyszales, i z wielka cierpiwoscia i troska bedzie uczyl Cie mówic.
- A co bede mial zrobic, kiedy bede chcial porozmawiac z Toba?
- Twój aniol zlozy twoje rece i nauczy cie jak sie modlic.
- Slyszalem, ze na ziemi sa tez zli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój aniol bedzie cie chronic, nawet jesli mialby ryzykowac wlasnym zyciem
- Ale bede zawsze smutny, poniewaz nie bede Cie wiecej widzial.
- Twój aniol bedzie wciaz mówil Tobie o Mnie i nauczy cie, jak do mnie
wrócic, chociaz ja i tak bede zawsze najblizej ciebie.
W tym czasie w Niebie panowal duzy spokój, ale juz dochodzily glosy z ziemi i
Dziecie w pospiechu cicho zapytalo:
- O, Boze, jesli juz zaraz mam tam podazyc powiedz mi, prosze, imie mojego
aniola.
- Imie twojego aniola nie ma znaczenia, bedziesz do niego wolal: "Mamusiu".
Otoz to, nie kazdy cykl jest na tych samych zasadach. Ja po tym wszystkim co czytam zastanawiam...Ja sobie staram przypomnieć jak to było w maju kiedy zaszłam, ale wówczas jeszcze nie potrafiłam wyczuć się tam. wydaje mi się że była wysoko, i fakt że test mi cień cienia (na teście 10) wyszedł 2 dni po terminie i beta w ten dzień wyniosła 27 (robiłam bo Narzeczony nie wierzył ) także ja czekam teraz cierpliwie. Mam jeszcze jeden test w zanadrzu ale poczekam jeszcze do weekendu chyba. chociaż znając siebie to kto wie..
Co dziwne to to że kompletnie nie czuje się na @, ani na nic innego. Zero skurczy, bóli, piersi lekko podpuchnięte nie jak normalnie ciężkie lub wrażliwe sutki, jedynie lekko sie pocę w nocy ( a to był mój objaw, ale nie mam porównania bo wówczas też nie mierzyłam temperatury). Chyba cykl cyklowi nie równy u mnie już na maksa. Obserwuję się już długo i myślałam że mnie już nic nie zaskoczy..
trzymam za Ciebie kciuki mocno mocno!