reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Nie potrafię zrozumieć takich ludzi. Mam nadzieję, że mimo takiego zaplecza będziecie szczęśliwi i spokojni. Nic tej baby bardziej nie wkurzy jak Wasze szczęście.
Ja wiem, ale widze jak W. sie martwi, jak przezywa i jak odbija sie to na jego zdrowiu.
Jeszcze teraz jak bedzie dziecko beda inna obowiazki, sprawy i co..wogole zakaze sie spotykać....eh

reklama
Dziewczyny jak czytam wasze historie z męzami i partnerami, którzy mieli już wcześniej swoją rodzine to cieszę się, że wzięłam faceta bez zobowiązań bez dzieci po prostu kawalera.
Niestety życie czasem różnie się uklada, nie można kogoś skreślać tylko dlatego że ma jakąś przeszłość :) pewnie każdy by wolał mieć drugą połówkę bez zobowiązań ale życie jest życiem. Sama jestem po rozwodzie bo mąż się nade mną znęcał psychicznie, rozliczał z każdych zakupów, praktycznie dawał wyliczone kwoty na zakupy. Czy to znaczy że nie należy mi się szansa na drugą szansę i prawdziwa miłość?

reklama
Do góry