reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Jeszcze na dodatek matka dziecka mojego W. chce mu ograniczyc kontakty z synem..
Akurat teraz, jak wszystko sie uklada, jest ciaza...Nawet nie będzie się cieszyl tak jak chcialby...

Jeszcze na dodatek matka dziecka mojego W. chce mu ograniczyc kontakty z synem..
Akurat teraz, jak wszystko sie uklada, jest ciaza...Nawet nie będzie się cieszyl tak jak chcialby...
Niestety zdarzają się takie typy. Może zazdrość? Wie, że jesteś w ciąży? No i Kochana jak się czujesz? I który to tydzień wychodzi u Ciebie?

Ma powody aby ograniczyc?
W. pracuje na zmiany.
Maly jest albo w przedszkolu albo po prostu juz spi jak wraca wiec w tygodniu nie zawsze mu sie udaje pojsc do niego.
Odwiedza go w weekendy bo matka nie zawsze chce go puszczac do nas na noc.
Czesto tez mowi ze jest chory a tak nie jest bo chce mojemu zrobic na zlosc.
Jest zazdrosna ze zalozyl z nami rodzinę, ze mieszkamy razem itp
I wydaje mi sie ze to przez to.
Mysli ze moja corke traktuje lepiej. Ale to przeciez normalne,ze skoro mieszka z nami to i więcej czasu.spedza.
Widze jaki padniety przychodzi...
Kiedyś nie chodzil do pracy to czasu mial duzo i z dzieckiem siedzial a teraz sie pozmienialo.
Pozatym dla niej liczy sie kasa...

Niestety zdarzają się takie typy. Może zazdrość? Wie, że jesteś w ciąży? No i Kochana jak się czujesz? I który to tydzień wychodzi u Ciebie?
Ona ladnie po mnie jedzie od poczatku.
Kiedyś chcial wziac od niej auto zeby skoczyc z dzieciakami gdzies to powiedziala ze ma brudno a ja do takiego nie wsiade..
Nie wiem czy wie o ciazy,chyba nie.
Samopoczucie ok. Brzuch ciągnie.
Tydzien temu w czwartek niby 4 tydzien byl, czyli jutro 5

Ona ladnie po mnie jedzie od poczatku.
Kiedyś chcial wziac od niej auto zeby skoczyc z dzieciakami gdzies to powiedziala ze ma brudno a ja do takiego nie wsiade..
Nie wiem czy wie o ciazy,chyba nie.
Samopoczucie ok. Brzuch ciągnie.
Tydzien temu w czwartek niby 4 tydzien byl, czyli jutro 5
Oj najgorzej z takimi babami. Nie widzi, że dziecku robi krzywdę przy okazji. Każdy ma prawo ułożyć sobie życie. Nie powinna w żadnym wypadku tak się zachowywać. Myślę, że to taka głupia zazdrość. A ona ma kogoś?

Oj najgorzej z takimi babami. Nie widzi, że dziecku robi krzywdę przy okazji. Każdy ma prawo ułożyć sobie życie. Nie powinna w żadnym wypadku tak się zachowywać. Myślę, że to taka głupia zazdrość. A ona ma kogoś?
Raz ma raz nie ma. Niby jeden facet ale niewiadomo. Podobno podala go do sadu o alimenty bo ma z nim dwojke dzieci..Chore.
Ona nie widzi nic procz pieniedzy. I tak samo uczy dziecko.

reklama
Raz ma raz nie ma. Niby jeden facet ale niewiadomo. Podobno podala go do sadu o alimenty bo ma z nim dwojke dzieci..Chore.
Ona nie widzi nic procz pieniedzy. I tak samo uczy dziecko.
Nie potrafię zrozumieć takich ludzi. Mam nadzieję, że mimo takiego zaplecza będziecie szczęśliwi i spokojni. Nic tej baby bardziej nie wkurzy jak Wasze szczęście.

Do góry