montek.87
Fanka BB :)
Czekamy na wynikiWitam sie i ja. Już po becie.......
U mojego W. tez problem z dzieckiem ehhi..Jakis armagedon chyba u nas..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na wynikiWitam sie i ja. Już po becie.......
U mojego W. tez problem z dzieckiem ehhi..Jakis armagedon chyba u nas..
Ma powody aby ograniczyc?Jeszcze na dodatek matka dziecka mojego W. chce mu ograniczyc kontakty z synem..
Akurat teraz, jak wszystko sie uklada, jest ciaza...Nawet nie będzie się cieszyl tak jak chcialby...
Niestety zdarzają się takie typy. Może zazdrość? Wie, że jesteś w ciąży? No i Kochana jak się czujesz? I który to tydzień wychodzi u Ciebie?Jeszcze na dodatek matka dziecka mojego W. chce mu ograniczyc kontakty z synem..
Akurat teraz, jak wszystko sie uklada, jest ciaza...Nawet nie będzie się cieszyl tak jak chcialby...
W. pracuje na zmiany.Ma powody aby ograniczyc?
Ona ladnie po mnie jedzie od poczatku.Niestety zdarzają się takie typy. Może zazdrość? Wie, że jesteś w ciąży? No i Kochana jak się czujesz? I który to tydzień wychodzi u Ciebie?
Oj najgorzej z takimi babami. Nie widzi, że dziecku robi krzywdę przy okazji. Każdy ma prawo ułożyć sobie życie. Nie powinna w żadnym wypadku tak się zachowywać. Myślę, że to taka głupia zazdrość. A ona ma kogoś?Ona ladnie po mnie jedzie od poczatku.
Kiedyś chcial wziac od niej auto zeby skoczyc z dzieciakami gdzies to powiedziala ze ma brudno a ja do takiego nie wsiade..
Nie wiem czy wie o ciazy,chyba nie.
Samopoczucie ok. Brzuch ciągnie.
Tydzien temu w czwartek niby 4 tydzien byl, czyli jutro 5
Raz ma raz nie ma. Niby jeden facet ale niewiadomo. Podobno podala go do sadu o alimenty bo ma z nim dwojke dzieci..Chore.Oj najgorzej z takimi babami. Nie widzi, że dziecku robi krzywdę przy okazji. Każdy ma prawo ułożyć sobie życie. Nie powinna w żadnym wypadku tak się zachowywać. Myślę, że to taka głupia zazdrość. A ona ma kogoś?
Nie potrafię zrozumieć takich ludzi. Mam nadzieję, że mimo takiego zaplecza będziecie szczęśliwi i spokojni. Nic tej baby bardziej nie wkurzy jak Wasze szczęście.Raz ma raz nie ma. Niby jeden facet ale niewiadomo. Podobno podala go do sadu o alimenty bo ma z nim dwojke dzieci..Chore.
Ona nie widzi nic procz pieniedzy. I tak samo uczy dziecko.