olaaa7
Fanka BB :)
@Smerfetka94 i co są już ? Bo siedzę jak na szpilkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis 27dc, a @ powinna byc w soboteA który dzień cyklu masz dziś
U mnie powinna przyjść w niedzielę. Też dziś zrobiłam test ale ja tam nie widziałam nic nic zupełnie biała kreskaWg obliczen sobota powinna sie zjawic
Nie ma sprawdzam co chwile@Smerfetka94 i co są już ? Bo siedzę jak na szpilkach
Ja oczywiście nie mam nic do kobiet które się wiążą z facetami którzy mieli już kiedyś swoją rodzinę maja dzieci z pierwszych związków, małżeństw.No trzeba sie czasem dostosowac.
Ale uwazam ze i tak jest ok nie liczac wlasnie tej matki
Oni sie akurat rozstali jeszcze przed tym jak.dowiedziala sie ze jest w ciazy...Ja oczywiście nie mam nic do kobiet które się wiążą z facetami którzy mieli już kiedyś swoją rodzinę maja dzieci z pierwszych związków, małżeństw.
Ale czytając te smutne wiadomości i wogule to się cieszę że nie mam faceta z obowiązkami w sensie byka żona, dziewczyna dzieci itp
A czy ja napisałam coś ze nie masz mieć prawa do miłości i drugiej szansy? Napisałam tylko że jak czytam wasze sytuację to się cieszę że mam faceta bez zobowiązań obowiązków typu była dziewczyna, żona, dzieci ird, itp.Niestety życie czasem różnie się uklada, nie można kogoś skreślać tylko dlatego że ma jakąś przeszłość pewnie każdy by wolał mieć drugą połówkę bez zobowiązań ale życie jest życiem. Sama jestem po rozwodzie bo mąż się nade mną znęcał psychicznie, rozliczał z każdych zakupów, praktycznie dawał wyliczone kwoty na zakupy. Czy to znaczy że nie należy mi się szansa na drugą szansę i prawdziwa miłość?
Niestety teraz jest dużo rozbitych rodzin. Ale nie ma co też na siłę siedzieć np ze względu na dzieci bo takie przypadki również znam.Oni sie akurat rozstali jeszcze przed tym jak.dowiedziala sie ze jest w ciazy...
No co zrobie. Milosc nie wybiera. A mam w nim przyjaciela i ogromne wsparcie, gdzie wcześniej tego nie mialam.
Zresztą ja jestem po rozwodzie i mam dziecko, więc podobna sytuacja
Ja uwazam ze nawet jesli jest dziecko to nie powinno sie zyc w zwiazku w ktorym sie nie uklada.Niestety teraz jest dużo rozbitych rodzin. Ale nie ma co też na siłę siedzieć np ze względu na dzieci bo takie przypadki również znam.
Macie smutne historie. Wczoraj czytałam od Oli historie to smutne to bardzo. I naprawdę w żaden sposób nie chciałam urazić żadnej z was.